Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen postaus

Tänne kirjoitan kanien kuulumisia, näyttelytuloksia jne. Joskus saattaa tulla postausta myös muistakin meidän eläimistä.

Ensimmäisessä postauksessa voisin esitellä kanini ja muut eläimeni. Meidän laumaan kuuluu siis tällä hetkellä kolme kania, kaksi kissaa ja hamsteri.


Tringa's Xavier "Juuso"
Juuso on kastroitu 19.7.2010 syntynyt luonnonsoopeli kääpiöjänis.
Juuson kanssa harrastan tällä hetkellä vain pet-näyttelyitä, koska ulkomuotoon ei värinsä takia sovellu ja jalan murtumisen ja Juuson kiinostuksen lopahtamisen takia häntä ei näe enää estekisoissa. Petissä Juuso on pärjännyt kivasti. Muutamia lkv ja KuMa ruusukkeita on tullut ja pari kertaa on PPK pöydälläkin käyty.
Luonteeltaan Juuso on utelias, hieman temperamenttinen ja itsepäinen, mutta osaa olla myö kiltti! Yleensä antaa käsitellä todella kivasti, mutta kynsien leikkuu on se juttu mistä ei tykkää yhtään.
 Juuso tulee todella hyvin kaikkien kanien kanssa toimeen. Tällä hetkellä Juuso kuitenkin asuu yksin, mutta suunnitteilla olisi hommata Juusolle tyttöystävä tässä lähi aikoina.
Adelina "Jilla"
Jilla on 25.6.2012 syntynyt soopelinsininen vensku tyttö.
Jillan kanssa kisataan niin lemmikkiluokassa, kuin ulkomuotoluokassakin. Parhaat tulokset ulkomuotoluokasta on 93,5p. Esteitä olisi myös tarkoitus jossakin vaiheessa kokeilla jos neiti vaikka niistä innostuisi.
Luonteeltaan Jilla on todella ihmisystävällinen ja rakastaa sylittelyä ja silittelyä. Jilla kiipeää usein itse syliin ja nuolee käsiä ja naamaa :3 Jilla on myös utelias ja käsittelyssä hieman epävarma. Aina vapaana ollessaan Jillalla lentää iloloikka. Toisista kaneista Jilla ei oikeen tykkää.

Matami
Tämä tyttö on 2010 syntynyt madagaskar klupparisteytys.
Matami on tullut meille huonoista oloista. Alunperin tyttö on eläinkaupasta, jonne se sitten palautettiin noin 1,5 vuoden iässä. Kaverini Lauran sisko oli tuolla eläinkaupassa töissä ja Matami meni sitä kautta Lauralle. Matami oli lihakseton ja todella lihava, eikä varmaan koskaan ollut päässyt ulos 100cm häkistään jossa hänet tuotiin eläinkauppaan. Lauran oli tarkoitus kuntouttaa kani, että voisi etsiä sille uuden rakastavan kodin. Minä sitten tarjosin tytölle uutta kotia ja pian pallero muuttikin jo meille.
Matami on luonteeltaan ihmisiä rakastava ja rento tyyppi.
Tämän neidin kanssa emme harrasta mitään vaan Matami elää kotipupun elämää. Kerran Matami oli mukana PiNan järkkäämässä petissä saaden 93,5p.Tassu ja Rasmus ovat koko perheen yhteiset kissa veljekset, jotka ovat syntyneet 14.5.2006.
Kissojen kanssa en harrasta mitään vaan ne saavat nauttia elämästä kotona nukkuen ja syöden :D
Lavender's Paprika "Isla"
Isla on  26.12.12 syntynyt normaali syrkki tyttönen.
Vielä emme ole ehtinyt käydä näyttelyissä, mutta tulevaisuudessa olisi tarkoitus käydä kokeilemassa petteilyä ja käyttää Isla ulkomuotoluokassa. Jossakin vaiheessa kevättä olisi myös tarkoitus astuttaa Isla.

1 kommentti: