Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kanit koulun penkillä

Elikkäs Juuso ja kaverini kani pääsivät tänään mukaan kouluun. Meillä oli kuviksessa videoprojekti ja päätimme tehdä videon kaneista.

laatu on mitä on... ja kanit edustaa täysillä
Puput saivat paljon ihasteluita, silittelyitä ja hieman outoja katseita :') Kaikki rakastuivat tähän soopelikaksikkoon täysin! Kuuli parista suustakin näitä "tehään niistä paisti" ym huuteluita..
Omaa kameraa ei valitettavasti ollut mukana, enkä saanut kaneista hyviä kuvia, kun kamera oli äitillä töissä mukana. Pari kuvaa otin kännykällä, mutta ne ovat todella huonoja.
Kanit ottivat rennosti, eikä yhtään pelännyt pientä hälinää. Juuso onkin jo tottunut suureen ihmismäärään ja meteliin, kun se on monessa näyttelyssä ollut mukana. 
Viikonloppuna matkaamme kohti PetExpoa. Se on onneksi lyhyen matkan päässä ja sinne pääsee helposti myös julkisilla. Lauantaina multa ei tule omia kaneja mukaan, mutta Jillan mies tulee meille yökylään tapaamaan Jillaa. Ensi kuun lopulle on siis luvassa venskulapsia jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.
Sunnuntaina petteilemään tulee Juuso ja Jilla. Juusolle en  mitään huippuhyviä pisteitä odota, kun turkki on epätasainen ja pöliseekin hieman. Juusolla on myös melko huonot lihakset tällähetkellä. Jillalla taas on turkki kunnossa ja on muutenkin todella hyvässä kunnossa. Saa nähdä mimmoiset pisteet ne tällä kertaa repäisee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti