Sivut

torstai 23. toukokuuta 2013

Nokka kohti Hämeenlinnaa!

Huomenna iltapäivällä matkaan Juuson kanssa Hämeenlinnaan Lauran luokse. Luvassa on kanilan suursiivous, lupasin myös kuvata Lauran kanit, lauantaina menemme mätsäriin, jossa toimin Lauran kameramiehenä ja sunnuntaina menemme Saloon Suomen Lemmikkikanit ry:n järkkäämään kaninäyttelyyn. Kiva viikonloppu siis tulossa!
 Juuso tulee mukaan Salon näyttelyyn ja se olisi tarkoitus ilmoittaa jälki-ilmolla pettiin. Jos tällä kertaa menisi hieman paremmin kuin viimeksi... Tekisi myös mieli ottaa Jilla mukaan, kun se ei oikeen vaikuta tiineeltä. Masu ei ole kasvanut yhtään, eikä siellä tunnu muksuja. Ehkä sieltä on pari tulossa ja Jilla vain piilottelee niitä.  Se nähdään sitten ensi viikolla, Toivotaan, että sieltä edes jotakin tulisi!
Aikaisemmin tällä viikolla lähetin jäsenhakemuksen Suomen Lemmikkikanit ry:lle Lauran painostuksesta :D Jo PetExposta lähtien Laura on yrittänyt saada minut liittymään jäseneksi, mutta nyt vasta sain aikaiseksi lähettää jäsenhakemuksen. Hieman hidas olen...
 Täytyy joko sunnuntai iltana tai maanantaina jossakin vaiheessa kirjoitella tänne sitten, että miten meillä Juuson kanssa meni ja laittaa hieman näyttelykuvia.
Pitääkin tästä nyt mennä pakkaamaan huomiselle kamoja ja laittaa Juusolle boksi valmiiksi, ettei huomenna kiireessä tarvitse enää ruveta säätämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti