Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

huoh...

Miten voikaan olla näin vaikeaa astuttaa yksi kani? Jilla ei kiimaile ollenkaan, eikä anna Lukan astua... Parina päivänä olen kokeillut astuttaa Jillaa, tuloksetta. Raukka vaan kiljuu ja juoksee karkuun. Joudun pitämään Jillasta kiinni, mutta ei se sitten nosta häntää.. Jo pelkästä uroksen hajusta tyttö tulee hulluksi!
Saa nähdä, että saako tuota ollenkaan astutettua. Ei sitä kauheasti viitsisi kiusata, kun ei yhtään tykkää ideasta :s Jos sitä ei nyt saa astutettua tai ei tule tiineeksi niin poikaset saavat jäädä kokonaan.

Aamulla päätin, että voisin juoksuttaa ja kuvata Lukaa, Jillaa, Matamia ja kisuja ulkona. Ehdin/jaksoin kuvata vaan noi venskut ja kissat :D laiska... Ehkä Matamikin pääsee ulkoilemaan tässä joku toinen päivä!
Ekaksi ulos pääsi Luka. Utelias poika tutki innoissaan paikkoja ja iloloikkakin lensi :) Seuraavana vuorossa oli Jilla. Kisut tulivat Jillan kanssa samaan aikaan ulos, kun tiesin, ettei se niitä mitenkään pelkää tmv. Jillallakin lensi kunnon iloloikat, kun pääsi pitkästä aikaa ulos juoksemaan. Tyttöä myös kiinosti kovasti kissat ja niitä oli kiva jahdata! Niin ihanaa nähdä, kun kanit nauttivat ulkoilusta. Kissatkin hetken aikaa painivat yhdessä :3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti