Sivut

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Uusi tulokas!

Tänään lähdettiin aamulla ajamaan kohti Helsinkiä. Puotinharjussa oli estekisat. Tarkoitus oli astuttaa Jilla ja hakea pikkuinen kotia.
Noh, Jilla ei edelleenkään ollut kovin antavalla tuulella... On hieman hassua, ettei Jilla kiimaile koskaan... Astutusta ei sitten valitettavasti saatu hoidettua, mutta sovittiin, että Jillan mies, Luka, tulee mukaan meille ja kokeillaan astutusta meillä. Äiti ei kauheasti tykännyt, kun siltä ei kysytty mitään, mutta ei voi mitään! :D Toivotaan että Jillalle tulisi kiima ja sen saisi pian astutettua.
Päivää kuitenkin piristi pieni esteristeytysmuksu :3 Aivan ihana pieni ja reipas palleroinen, joka sai nimeksi Deena. Alussa hän hieman ujosteli ja Juuso alisti sitä, mutta vähän ajan kuluttua kuitenkin Deena oli kuin kotonaan ja Juuso lopetti alistamisen. Juuso tykkää kovasti kun sillä on nyt seuraa ja he tulevat mainiosti juttuun keskenään!
Iltapäivällä otin Juuson ja Deenan ulos ja otin niistä muutamat kuvat. Ihanasti juoksivat vapaana ja heittivät iloloikkia yhdessä! <3
Tässä vielä loppuun kuvia söpöstä parista!

4 kommenttia:

 1. Voi ko tuo Deena on niin söpö :3 Saisinpa mieki tuommosen :)) <3

  VastaaPoista
 2. haha kivasti on korvien koolla eroa! :D kyllä mullekin tollanen Deena kelpais :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep :D Deena on ensi vuonna menossa kasvattajalleen tekemään muksut, siitä sulle sitten Deena junior ;)

   Poista