Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2013

piupau

Perjantaina matkasin junalla hämeenlinnaan Lauran luokse! Valitettavasti jouduin kanit jättämään taas kotiin äidin hoiviin :< Ehkä niillekkin parempi, kun eivät koko aika joudu reissata minun mukana.
Lauantaina heti aamusta aloitettiin Lauran kanssa kanilan siivous. Heitettiin kaikki kanit, häkit ja muut kamat pihalle.
Aluksi purettiin kaksikerroksinen puinen häkki, jonka jälkeen lakaistiin isoimmat roskat lattialta ja sitten imuroitiin. Kun lattia oli siisti, paikkasimme betonilattiassa olevat kolot ja muut "pikkuvirheet".
Kun kaikki oli valmista, kannoimme häkit takaisin sisään, laitoimme niihin puhtaat purut ja heinät ja tuotiin kanit sisään. Menihän tuohon melkein koko päivä, mutta hauskaa oli! Ennenjälkeen kuva oli myös tarkoitus ottaa, mutta se pääsi unohtumaan..

Tulipas myös täydennettyä kanien ruokavarastot!
Tänään Laura toi minut kotiin ja samalla matkalla käytiin agrimarketissa hakemassa kaneille säkki Rabbit Royalia. Tuli hommattua myös lisää kauraa ja heinäpaali! Ihanan hyvä laatuista ja todella hyvälle tuoksuvaa heinää.

Kotona odotti myös kaksi ihanalle kaninkuselle tuoksuvaa häkkiä. uh..
Heti Lauran lähdettyä rupesin siivoamaan kanien häkkejä. Pian olikin ihana puhtaan purun ja heinän tuoksu huoneessa. Kanit tykkäävät kovasti uudesta heinästä :3
Deena neiti myös kasvaa hurjaa vauhtia! Punnistin sen tänään ja vaaka näytti 1093g! Edelleen se on ihana sylivauva ja antaa käsitellä lähes täydellisesti, mutta myös vauhtia löytyy! Innolla(tai sitten en...) odotan sen murkkua, saa nähdä mimmoinen hirviö siitä tulee, vai tuleeko ollenkaan...

Ainiin! Ostin myös Lauralta uuden terraarion Islalle. Terran mitat ovat 95x40cm. Ei siis ole kovin paljon isompi kun vanha terra, mutta korkeampi ja paljon paremman näköinen. Lisäksi siinä on tuplasti parempi kansi kuin edellisessä.

kuvien laatu on mitä on, kun ne on kuvattu kännykällä D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti