Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

siivoilua..

Taaskaan en ole mitään tänne kirjoitellut, eikä nyttenkään ole mitään erityistä sanottavaa.. Tämmönen pikainen postaus vain!
Tänään iski kunnon siivousinto, vaikka juuri olin pari päivää sitten huoneeni eli "kanilani" siivonnut. Siivosin kaikki häkit, imuroin, luuttusin lattiat ja vaihdoin häkkejä.
Tänään taas imuroin ja luuttusin lattian. Häkkejä en kokonaan siivonnut, kun ne ei ollut niin likaiset. Lakaisin vaan pahimpia papanoita ja putsasin pissanurkat. Juuso seurasi koko ajan tarkkana vierestä ja pyöri jaloissa. Kun sain huoneen kuntoon, keräsin kanien ja Islan juomapullot ja ruokakupit ja päätin pestä nekin.
Juuso ja Deena asuu nykyään kahdessa yhdistetyssä sata senttisessä häkissä. Tässä kuvaa siitä:

Jilla asuu edelleen 140cm häkissä, Matami parvekkeella komppariaitauksessa ja Björn asuu 120cm häkissä. 
Björnpoika etsii edelleen kotia ;) Pari kyselyä on tullut, mutta uutta kotia ei ole vielä tiedosssa. 


Viikonlopuksi mennään taas mökkeilemään. Kaikki kanit täytyy raahata mukaan, kun vain veli jää kotia, enkä sen hoidettavaksi halua jättää noita. Tulee olemaan hieman ahdasta, mutta ehkä me pärjätään! Täytyy siellä sitten pitkästä aikaa kuvailla pupuja.

Ensi kuussa on tiedossa muutamat näyttelyt. 17.8 mennään PiNan järkkäämään pettiin Lempäälään, mahdollisesti 18.8 SEKin pettiin Nurmijärvelle ja 24.8 lekan pettiin Turkuun. Kivasti menee rahaa ilmoihin ja matkoihin. mutta ehkä vanhemmat hieman sponsoroisi!
Pian pitäisi myös alkaa treenaamaan Deenan kanssa esteitä, että päästään kisaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti