Sivut

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Näyttely tuloksia ja pikku Bisse!

Perjantaina illalla lähdin Juuson, Deenan ja Jillan kanssa jälleen kohti Hämeenlinnaa! Huh, kuinka paljon painaakaan kolme kania... 
Perille päästyämme leikkasimme kaneilta kynnet ja putsattiin tassut. Näyttelypaikalla ei olisi millään ehtinyt kaikkea tuota tehdä, kun toimin assarina ja Laura naaras kanien sihteerinä. Hieman oli kuitenkin ylimääräistä aikaa ja täytyi vielä hieman puunailla pupuja. Putsattiin hajurauhaset ja yritettiin saada tassuja hieman paremman näköisiksi valkaisujauheen kanssa. 
Mitään hyviä pisteitä en kaneiltani odottanut, mutta  ne osaa aina yllättää... Deena saisi olla mielestäni paljon massakkaampi ja lihaksikkaampi, Juusolla oli todella huono karva ja muutenkin lihakset ovat ihan surkastuneet, Jilla oli ihan kivassa kunnossa.
Jilla sai pisteitä 93,5p ja joku kunniamaininta taisi tarttua mukaan, en muista mistä. Jilla yritti kovasti mielistellä tuomaria ja nuoli kovasti naamaa ja yritti olla söpö, aww!

Tässä Jilsun arvostelu

Yleiskunto 27,5/30 - lihaksikas, mutta älä pääästä lihomaan
Turkki 17,5/20 - pientä karvanlähtöä
Korvat 5/5 - puhtaat
Silmät 5/5 - siistit
Hampaat 5/5 - ok
Kynnet 4,5/5 - leikkaa enemmän takaa
Tassut 5/5 - siistit
Häntä 5/5 - tuuhea
Käsiteltävyys 19/20 - kiltti ja rauhallinen

Juusolle pisteitä kertyi huimat 94p! Jusu sijoittui myös luokkavoittajaksi ja joku kunniamaininta taisi tulla (?) Todellakaan en tuolta niin paljon pisteitä odottanut, kun oli niin kauhessa kunnossa. Huomasin myös että siltä tuli jotakin limaa takapuolesta, mutta papana on nyt normaalia. Silmäkin on osunut johonkin, siristää sitä ja vuotaa hieman. Tuota täytyy nyt seurailla jos ei lähde paranemaan tai pahentuu. Toivottavasti ei tarvitse eläinlääkäriin mennä...

Juuson arvostelu

Yleiskunto 28/30 - erittäin sopusuhtainen ikäisekseen
Turkki 18/20 - erittäin hyväkuntoinen ja palautuva
Korvat 5/5 - puhtaat
Silmät 5/5 - arvokas katse
Hampaat 5/5 - ok
Kynnet 5/5 - hyvin leikatut
Tassut 5/5 - puhtaat
Häntä 4,5/5 - hieman likaa
Käsiteltävyys 18,5/20 - jänikseksi erittäin hyvä

Deena pieni yllätti täysin! Viikko sitten pisteitä tuli 91, mutta tänään upeat 95 ja oli vasta tytön toinen näyttely :) Tyttö oli BIS 1 sekä lkv 1, Deelle taisi myös tulla joku kunniamaininta. Deenaltakaan en mitään huippu pisteitä odottanut, mutta puput osaa aina yllättää. 

Denskun arvostelu

Yleiskunto 28/30 - ikäisekseen erittäin lihaksikas
Turkki 18/20 - tiivis ja palautuva
Korvat 5/5 - puhtaat
Silmät 5/5 - pienet ja kauniit
Hampaat 5/5 - ok
Kynnet 5/5 - hyvin leikatut
Tassut 5/5 - riittävän puhtaat
Häntä 4,5/5 - ok
Käsiteltävyys 18,5/20 - erittäin mukava kani
Deena innokkaana poseeraamassa palkintojensa kanssa ;D

Erittäin tyytyväinen olen kaikkiin kolmeen :) Upeat pisteet kaikilta, vaikka odotukset eivät olleetkaan kovin korkealla.
Seuraava näyttely on siis Kontiolahdessa ensi kuun lopussa. Sinne lähtevät varmaan Juuso, Deena, Jilla ja uusin tulokas Bisse. 

Ai kuka Bisse? Jotkut ehkä huomasivat joa naamakirjasta tai petsiestä, että meille tuli uusi perheenjäsen. Bisse on pieni luonnonkeltainen holskipoika mikä muutti meille lauantaina Hannalta. Tauolla niitä pallottelin ja olin aivan myyty, joten en voinut sanoa ei. Voi olla, että pallit lähtevät jossakin vaiheessa niin poika saa itselleen kaverin tai sitten saa asua yksin 120cm häkissä. Täytyy vielä hieman miettiä asioita!
maman rakkaimmat <3

2 kommenttia:

  1. Onnea vielä kerran, upeesti teillä meni! Ja ihana tuo uusi tulokas. :)

    VastaaPoista