Sivut

torstai 29. elokuuta 2013

Toivepostauksia ja kuulumisia!

Ei ole tullut kirjoiteltua tänne pitkään aikaan mitään muuta kuin näyttelytuloksia. Mitään fiksuja postausideoita en ole keksinyt, joten nyt niitä voi ehdotella! Mitä vaan saa ehdottaa, mutta valitettavasti en voi luvata, että kaiken pystyn toteuttamaan :')  Olen myös ajatellut, että jossakin vaiheessa tekisin kysymyspostauksen, mutta se saa vielä odottaa!

Loppuun vielä hieman kuulumisia.
Kanien kanssa on mennyt todella kivasti ja Juuso, Jilla, Deena ja Bisse asuvat sulassa sovussa laumassa 140cm häkissä ja saavat juosta päivässä monta tuntia vapaana. Pian täytyy Bisse erottaa Juusosta ja tytöistä, ettei tule vahinkolapsia. Olen miettinyt, että Bissen voisi kastroida kunhan tuosta vielä rauhassa kasvaa ja kivekset  laskeutuvat.
Mitään ihmeellistä en ole ehtinyt/jaksanut kanien kanssa tehdä, kun koulu vie niin paljon aikaa ja kaikki voimat. Perus sylittelyä ja pupsujen kanssa hengailua vain. Viikonloppuna voisi  ryhdistäytyä ja lähteä ulkoilemaan kanien kanssa jos on hyvä sää. Nyt kun sen sanon niin ei tietenkään ole...
Tänään hieman kuvailin pupuja. Mitään hienoja kuvia nuo eivät ole, kun en jaksanut panostaa. Tämmösiä perusräpsyjä vain tällä kertaa..
voiko olla söpömpää? :3


mattoa oli kiva tuhota...
lapset syömässä säälittä'vän kokoisia äitin kasvattamia porkkanoita.


2 kommenttia:

  1. Bisse on niiiin söpö! Vai joko mä sen mainitsin? :D Ja herraisä Deena on iso! ootko nyt punninnu sitä lähiaikoina? o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bisse kiittää! :3 Deena painaa 1,5kg :)

      Poista