Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

zukuzuku

Herätys oli puoli kuudelta, tosin heräsin jo viideltä... Kauheasti ei yöllä tullut nukuttua, kun kanit jälleen valvottivat minua. Huomasi kyllä aamulla, että kanit olivat myös väsyneitä. Kaikkien ilmeet olivat melko vihaisen näköisiä, kun laitoin valot päälle :D
Nopsaa laitoin itseni valmiiksi, heitin kanit bokseihin ja lähdin juna-asemalle. Oli aika kiva yksin raahata isoa matkalaukkua, kameralaukkua ja kahta boksillista kaneja. Juna lähti 7.12 ja on perillä jo 11.40. Noin neljä tuntia siis matkaa jäljellä :"D
Olen siis menossa serkuilleni yöksi ja kanit saavat käyttöönsä pienen leikkimökin. Melko ahdasta tulee olemaan, mutta se on vain yksi yö. Torstaina iskä tulee hakemaan minut. Siellä kaneilla on käytössään karsina missä on sitten hieman enemmän tilaa liikkua ja heittää iloloikkaa!
Syynä tähän pieneen reissuun on siis lauantaina oleva näyttely, joka on Kontiolahdella. Ajattelin sitten  ottaa pari päivää vapaata koulusta, kun melko harvoin isäni luona käyn. Ja olihan se pakko lähteä, kun iskä tarjoutui kuskiksi. Välillä on hyvä käydä muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla ja pirkanmaalla kaninäyttelyissä ;)
Saa nähdä saako kukaan järkeviä pisteitä. Bissen tassut ovat kauhean keltaiset ja se on hieman lihakseton, koska sillä oli ripuli muutaman päivää. Deenan turkki on aivan kauheassa kunnossa ja Juuso myös hieman vaihtaa karvaa... Ennakkoon pettiin on ilmottu vain 22 kania, joten todella pikkuinen näyttely ja päästään varmaan lähtemään suht ajoissakin.
Tässä taas tämmöinen pieni postaus. Pidempää en jaksanut kännykällä raapustaa :'D Viimeistään maanantaina sitten lisää reissusta ja näyttelytuloksista!
Tytöt atlas 20 boksissa ja pojat atlas 10:ssä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti