Sivut

tiistai 15. lokakuuta 2013

pupujen kuulumisia


Olen saanut pupujen hoitopaikoista paljon pupujen kuulumisia ja pari kuvaakin. Kaikki viisi voi oikein hyvin!
Jilla saa olla melkein koko ajan vapaana ja sillä on melkein koko ajan joku seurana. Täydellinen hoitopaikka siis tuolle huomionkipeälle pikkuotukselle! Hieman oli kukkaruukusta meinannut jotain kasvia syödä ja yhdet pissat oli tullut sängylle, muuten on kuulemma ollut todella kiltisti!


Bisselle kuuluu myös oikein hyvää. Kasvattajalta tuli kehuja kuinka sosiaalinen pikkumies Bisse on :3 Hih, kotonakin se on aina nuolemassa käsiä ja kiipeämässä syliin. Hyvä, ettei ole hoitopaikassa turhia ujostellut! Myös Bissestä oli Hannan blogiin ja facebookkiin ilmestynyt ihania syksyisiä kuvia!
Ja Bisse siis on nyt ilmottu Humppilan näyttelyyn, joten sieltä voi pojan bongata jos kiinostaa käydä sitä ihastelemassa ja moikkaamassa ;)


Juusosta ja Deenasta en ainakaan vielä ole kuvia saanut, mutta hyvin hekin voivat. Saavat asua tilavassa komppariaitauksessa kahdestaan. 
Äidin kaverin tytär on ihan rakastunut Matamiin. Haluaisi pitää sen itsellään ja on kuulemma kysynyt äidiltään, että voisivatko he saada Matamin omaksi :D Äitinsä taitaa olla hieman eri mieltä asiasta, vaikka on itsekkin hieman ihastunut tuohon ötökkään. Kuulemma pitää kauheata meteliä ja sotkee. Minun puolesta Matami voisi sinne jäädäkkin, mutta äiti tuskin haluaa löllöpallosta luopua.

Hui, teitä lukijoita on jo melkein 50! Monta uutta lukijaa on tällä viikolla tullut, vaikkei postauksia olekkaan tullut. Kiva juttu kuitenkin, että edes jotkut jaksavat tätä seurata. Onhan pari lukijaa myös kadonnutkin listalta... 

Kauhea ikävä alkaa jo pupuja olla! Ei tämä Alanya ole ihan mun paikka ja odotan jo sitä päivää, kun lento lähtee takaisin Suomeen! Nyt olen kolme päivää ollut kuumeessa ja kaikki paikat ovat kipeinä, mutta en ole sen antanut pilata lomaa. Altaalla olen uinut ja ottanut aurinkoa, niin ja palanut....
Täällä on myös todella paljon kulkukissoja ja jonkun verran kulkukoiria. Sääliksi käy, kun ei ole raukoilla kotia ja joutuvat yötkin ulkona olemaan. Eilen illalla, kun rannalla oltiin auringonlaskua katsomassa, niin sinne tuli todella kiva musta koiranpentu. Kovasti halusi rapsutuksia ja leikkiä. Minulta meni siis koko auringonlasku ohitse :D Vähän ajan päästä tuli myös hieman vanhempi koira siihen. Kivat leikit alkoivat ja juoksivat iloisina rannalla. Itku kurkussa sitten jouduin raukat sinne jättämään :D Tuolla ei kameraa mukana ollut, mutta kännykällä nappasin pari kuvaa.Täällä on myös paljon pieniä eläinkauppoja. Pääosin niissä myydään vain lintuja ja kaloja, mutta myös koiria, kissoja ja kaneja on parissa ollut... Kissat ja koirat ei todellakaan eläinkauppaan kuulu. Todella sääli, kun joutuvat pienissä ja haisevissa häkeissä olemaan. Myöskään muilla eläimillä ei ollut kovin hyvät olot. Kaloja oli tungettu ihan liikaa pieniin altaisiin ja linnuillakin oli todella pienet häkit. Yhdessä eläinkaupassa oli myös noin kuusi ehkä neli viikkoista kanin poikasta samassa häkissä. Häkki oli todella pieni, siinä oli verkkopohja ja pienet poikaset olivat jo vieroitettu emostaan :( Kuvia mulla ei myöskään eläinkaupoista ole, kun en ole tajunnut ottaa. Voisin joku päivä vaikka kuvia ottaakin jos teitä kiinostaa nähdä, että mimmoset olot täällä on eläinkaupoissa. 3 kommenttia:

 1. Ihania karvaturreja! :) Käy tsekkaa mun blogi: http://pupuelama.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nuo kulkukoirat ja -kissat on kyllä aika surullisia tapauksia... Nehän on kuitenkin ihmisten heitteillejättämiä eläimiä ja niiden jälkeläisiä. En oo koskaan nähny sellasia ihan "livenä", mut jos tulis vastaan joskus nii ois kyllä ihan äärettömän vaikee jättää niitä yksin ulos, missä liikkuu ties mitä hulluja eläinrääkkääjiä ja muita vaaroja...

  Eihän ne kanitkaan oikein eläinkauppaan kuulu. Mitään eläimiä ei pitäs myydä eläinkaupoissa jos ei niitä osata pitää ja hoitaa asianmukaisesti... Oon kuullutkin varmaan satoja kauhutarinoita tollasista eläinkaupoista, hirveää. Ihme ku ei olla jo poneja tungettu 2m * 2m tilaan (toivottavasti ei koskaan tungetakaan) Mut joo, voisit ottaa kuvia sieltä eläinkaupoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Tänään oli jossain iltalehden(?) sivuilla juttua, kun Suomessa on hylätty vauva. Tietty ihmiset oli ihan raivona ja kauhuissaan. Mietiskelin sitten, että miksi näin tehdään sitten eläimille...? Ei niitäkään saisi hylätä, rääkätä tai jättää heitteile..

   Minun mielestä on ok myydä jyrsijöitä ja kaneja eläinkaupoissa jos niille on oikeanlaiset tilat ja niitä hoidetaan asianmukaisesti. Tosiaan täytyisi ottaa joku päivä kamera mukaan kun lähtee tuonne kiertelemään.

   Poista