Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Puput hoidossa ja koirailua

Aamulla yhdeksän aikaan lähdin Juuson. Bissen ja Deenan kanssa junalla kohti Hyvinkäätä, jossa Laura ja Emma koirineen oli meitä vastassa. Hyvinkäältä jatkoimme matkaa Nurmijärvelle. Nurmijärvellä oli mätsäri, jonne ilmottauduin Junior Handleriin tätini unkarinviszlan Gonan kanssa.
Viimeksi kolme vuotta sitten olen esittänyt koiraa mätsärissä, joten hieman alkuun jännitti, että miten meille menee. Ihan kivastihan se sitten menikin pienestä alkujännityksestä huolimatta. Gonaa hieman itketti kehässä ollessa, kun olisi kovasti halunnut mamman luokse. Kuitenkin kaikesta huolimatta tuomari valitsi meidät jatkoon.
Tuomari juoksutti ja seisotti vielä jatkoon päässeet ja sitten jännättiin sijoituksia! En todellakaan odottanut mitään sijoituksia, mutta olimme Gonan kanssa JH3! Hienot pokaali ja ruusuke (+muuta krääsää) tarttui mukaan.
Täällä lisää kuvia tapahtumasta.Kolmelta lähti juna takaisin kotiin ja puput jäikin Lauralle. Päivällä äiti oli vienyt Matamin hoitoon kaverilleen ja illemmalla viedään Jilla Jennille. Hui, täytyy kolme viikkoa pärjätä ilman kaneja.. No mutta helpottaa, kun tietää, että ne ovat hyvässä hoidossa :3
Nyt on siis tiedossa jonkunlainen postaustauko, kun ei ole pupuja mistä kirjoittaa. 23. pvä tullaan takaisin ja kun kanit on kotona niin postailut jatkuu!

5 kommenttia:

 1. Ette vaikuttaneet koirakolta joka on pitänyt kolme vuotta taukoa. Itse esitin nuoren leonberginkoiran junnuissa. Sähläsin siinä teidän vieressä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :"D Oikeastaan en ollut koskaan ennen nähnytkään tuota koiraa :')

   Poista
 2. Mintun lärvi tunkeutuu tuohon kuvaankin oikealta puolelta.. :P

  VastaaPoista
 3. Haluaisitkos alkaa lukemaan blogiani osote: ricojaraksu.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Liityin lukiaks :) todella ihania kaneja ja kuvia niistä ! aika pitkälle blogia selailin tänää !

  http://ruudoltan.blogspot.fi/

  VastaaPoista