Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2013

Isla ja Walt

Näin alkuun varoitus teille keitä ei hamsterit kiinosta: postauksessa on tällä kertaa juttua vain hamsuista >:D
Eilen putsailin hamsujen terrat ja samalla sitten lääpin ja kuvasin niitä. Nyt on siis hamsuilla puhtaat terrat ja tässä kuvat niistä. Terroissa ei ole mitkään huippu kivat sisustukset, kun omistaja on melko huono keksimään mitään kivoja virikkeitä tai järjestyksiä...
Pienemmässä terrassa asuu Walt ja tuolla on kokoa noin 70x40cm. Iso mökki on vain tasona, että saan sen katolle ruuat laitettua niin ettei Walt pääse sotkemaan niitä puruilla. Juoksuoyörä on Waltin lemppari, eikä muut virikkeet kauheasti kiinosta. 
Islan terralla on kokoa noin 90-100x40cm. Islalla kovimmassa käytössä on putket ja kiipeily on myös kivaa! Juoksupyörä ei Islan mielestä ole niin kiva kapistus.


Walt antaa nykyään käsitellä todella hyvin. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Waltia pallotellessa leikkasin siltä samalla kynnet, kun olivat taas päässeet kasvamaan liikaa. Terrassaan tuo poika on tarkka reviiristään. Sitä ei noin vain sieltä pois nosteta ja meinaa tulla hammasta. 
Islalla taas on aina ollut ongelmana käsittely. Se ei koskaan ole pitänyt siitä ja pyrkii pois kädeltä minkä ehtii. Selälleen käännettäessä yrittää koko ajan rimpuilla pois käsistä ja hampaiden tarkistaminen on kauheinta mitä voi olla :D Eilen kuintenki jouduin hampaita tuolta hieman lyhentämään, kun olivat kauhean pitkät. Eihän siitä mitään meinannut tulla, mutta selvittiin kuitenkin!
Kuvista ei oikein tullut mitään. Missään ei ollut hyvää valoa, eikä otukset meinanneet pysyä paikoillaan. Tuossa molemmista yhdet kuvat. Lisää voikäydä katsomassa petsiestä.Huonoja uutisia on kuulunut melko paljon nyt tältä suunnalta, eikä sille tule vielä loppua. Huomasin eilen, että Waltin toinen silmä on huomattavasti suurempi kuin toinen. Epäilen että tuolla on joko painetta silmässä tai kasvain pään sisällä. Vielä en ole päättänyt, että mitä tuon kanssa teen. Vielä ainakaan ei ole sen elämää mitenkään haitannut, mutta jos tulee jotakin ongelmaa niin täytyy päästää pieni pois. On nyt siis seurailtavana. Ikäähän tuolla on vasta hieman päälle 4kk ja aivan rakastunut olen tuohon poikaan. Toivottavasti vielä ei tarvitse jättää hyvästejä. 
Tarkoituksena oli ottaa Walt sunnuntaina Lemmikkimessuille petteilemään ja ilmoittaa se Vantaalle GGseen sekä pettiin että ulkomuotoon. Pitää nyt katsoa, että täytyykö perua nuokin...
2 kommenttia: