Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lemmikkimessut

Aaaaivan ihana viikonloppu takana!
Lauantaina messuilla mukana olivat Juuso turistina, Deena, Bisse, Jilla ja Blini tyttönen joka muutti sieltä meille. Omat kanit eivät tällä kertaa pärjännyt, mutta se ei maailmaa kaada. Bisse sai 93p, Blini 93p + Ihkuin Babypupu ja Deena nolot 90,5p + Kaunis kirjava. Jilla taas sai upeat 95,5p + PPK 4 + lkv 2 + lahjoituspalkinto.
Pupuilta lähti todella typeristä jutuista pisteitä, esim. Bissen turkki oli tuomarin mielestä rasvainen, muttei kenenkään muun... Noo, mutta tuomarit oli muutenkin mitä oli... Kauhesti ei jaksettu kierrellä ja päivä kului kivasti kavereiden kanssa. Pääasiassa istuin Jennin ja pupujen kanssa LeKan paijauspupupisteellä ja sieltä varmaan moni meidät bongasikin!
Lupasin majoittaa LauranHannanJonnan, Janskun ja Torin meille. Äiti ja veljet saivat häädön kotoa, joten tilasta ei ollut puutetta. Seura oli kyllä parasta mahdollista, kiitokset! <3

Sunnuntaina mukaan lähti Juuso, Deena, Blini ja Fredi. Bisse sai jäädä kotiin, kun en jaksanut sitä raahata ja boksit eivät olisi riittänyt, kun yksi boksi on Jennillä lainassa. Toimin syrkeillä assarina ja sen jälkeen odottivat hommat paijauspupupisteellä. Jonkun verran jaksoin tänään kierrellä, mutta mitään ei tarttunut mukaan... Deenan kanssa kokeiliin myös hieman esteitä. Pikkasen jännitti, mutta kyllä se pienten esteiden yli pääsi. Täytyy vaan treenata ja toivoa, että tuosta joskus vielä jotakin tulee :>

Oli kyllä kaikin puolin mahtava ja onnistunut viikonloppu. Seura oli parasta, eikä tylsää ehtinyt tulla, kun oli koko aika tekemistä, aika meni myös todella nopeasti! No mutta eipä siitä sen enempää, tässä vielä muutama kuva!
ryssät valtasivat paijauspupupöydän

Jilla ja Amie

Jilla

Hannan Viljami paijauspupuna

Bisse ja pikkuveli

paijauspupuset

Jonnan Zädi

Päätin osallistua myös Iggystyle - blogin arvontaan! Nyt siis peukut pystyyn ja toivotaan, että arpaonnis suosii meitä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo eka kuva! Samanvärisiä, mutta muuten niin erilaisia... :3 Ja tuo Bisse ja pikkuveli myös tosi söpö <3

    VastaaPoista