Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Liebster Blog!

Liebster tarkoittaa rakastettua, rakasta tai suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. 

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.  Me saatiin Liebster Blog -palkinto Minnalta. Isot kiitokset!
  Olipas vaikea valita vain viisi blogia.. On niin paljon blogeja mitä on kiva seurata, mutta valitsin nyt nuo viisi. 

  Nyt on myös keksitty hermuille nimet. Uros sai nimekseen Fredi/Freddy(miten tuon nyt ikinä haluaakaan kirjoittaa) ja naaraasta tuli Blini. 
  Hmm.. Luulin, että äiti tappaisi minut kun toin Freddyn kotia, mutta eipä tuo välittänyt ollenkaan. En siis kysynyt lupaa äitiltä tuohon, enkä Bliniinkään. Eilen illalla yllätin äitin lässyttämässä Freddylle minun huoneessani, joka on melko... erikoista. Se sitten kauheasti kyseli tuosta otuksesta kaikkea. Mm. miksi sen naama on musta (öö.. :D) ja uteli sen ikää. Ihmetteli sitten, että miksi otin noin "vanhan" kanin.

  Myös Matami voi nyt oikein hyvin. Mätäpaise on parantunut kokonaan ja sen kohdalla on enää vain pieni rupi. Tänään saa myös viimeiset antibiootit naamansa. Nyt toivotaan, ettei uusiutuisi ja tuo saisi olla meidän, tai siis äitin ilona vielä jonkun aikaa. Ei tuosta ärsyttävästä otuksesta tykkää kukaan muu kuin äiti >:D

  Bissen kanssa kävin tänään ulkoilemassa, vaikka suunnitelmissa oli siivoamista.. Heti koulusta kotiuduttua otin Bissen ja kameran kainaloon ja suuntasin pihalle. Todella kiva poika! Pysyi lähellä ja kävi välillä tarkistamassa, etten ole hylännyt sitä pihalle. Mitään huippu kuvia en saanut, kun oli hieman liian pimeeää jo. Viikonloppuna voisi valoisaan aikaan käydä muitakin kuvailemassa!


  3 kommenttia:

  1. Missä sä pidät noita vapaana? Et onks teil siinä teitä lähellä? :) ihana bisse!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Asutaan siis kaupungissa ja kerrostalossa. Tossa meijän pihassa on tommonen pieni metsä missä noita välillä ulkoilutan. Teiden luokse on jonkun verran matkaa tästä

    Poista
   2. Aaaa! Ihan jo epäreilua! Meidän koko talon ympäri menee pikkutie ):

    Poista