Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Messarin vahvarit, kuvia ja parin arvonnan mainostusta

Jee, tänään postiluukusta tipahti muun postin seassa näyttelyvahvarit messariin! Jo jellkkin on jäänyt epäselväksi, että ketkä meiltä lähtee mukaan niin ilmoitin Bissen, Blinin sekä Deenan petteilemään. Bisse on numerolla 5, Blini 42 ja Deena 54. Siellä voi siis käydä lapsukaisia moikkaamassa. Myös Jilla tyttö on sinne ilmottu, mutta en tiedä, että mistä häkistä hänet löytää. Sunnuntaina mukaan lähtevät näillä näkymin vain Juuso ja Deena paijauspupun hommiin Suomen Lemmikkikanit ry:n ständille.
Viikonloppuna käin kuvailemassa Deenaa ulkona. Kauheat iloloikat lensi ja hihnassa oleminen sujui jo ongelmitta. Tuolta tytöltä ei kyllä vauhtia puuttunut! Tässä hieman kuvaussaldoa.
Muokkaus c. Minna
Täytyy myös hehkuttaa kuinka kiva poika Fredistä on kuoriutunut! Alkujännitykset ovat jo tiessään ja pikku hiljaa alkaa rohkaistua. Pienet iloloikatkin lenteli, kun annoin sen hieman jaloitella. Kovasti tykkää rapsutuksista ja kovasti niitä kerjäilee. Fredi on myös heti häkin luukulla vastassa jos joku rapisee tai menee häkin viereen. Kovasti olisi tehnyt mieli ottaa tuo messuille vaikka paijauspupuksi, mutta en viitsinyt sitä kauheaan hälinään ottaa mukaan, kun on kuitenkin hieman ujohko vielä. Kunhan selkään saa lisää lihasta niin Frediä näkee myös petti puolella ;)

Nyt loppuun vielä parit arvonta mainostukset!

Osallistuin Kanimaista Elämää sekä Pupuninjat -blogien arvontoihin. Koskaan mitään en ole arvonnoista tai muista voittanut, mutta kokeillaan nyt onnea jos arpa vaikka minua haluaisi suosia! :D


5 kommenttia:

 1. Pitää laittaa noi numerot muistiin, että voin käydä pupuja ihastelemassa! :) Oletko siis lekan petissä vai? :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Noni! Ei meijän puput sit niin kaukana ole toisistaan :) marley 49 ja Pepsi 65!

   Poista
 3. Fredii <3 se on kyllä ihan mahtispupu

  VastaaPoista