Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Puput kotona, Turun tulokset ja uusi tulokas!

Torstaina menin Jennille Jillaa moikkaamaan ja jäinkin sinne sitten yöksi. Huomaa kyllä, että tyttö on onnellinen ja hyvässä kodissa. Jilla juoksenteli vapaana ja kävi välillä sylissä kerjäämässä rapsutuksia ja nuoleskelemassa sormia. Tyttö on saanut myös kivasti lihasta lisää! Kameran unohdin kotiin, mutta tässä joku einiinhyvälaatuinen iPhone kuva.
Muuten tuo on ollut todella kiltisti, mutta pahvisia muuttolaatikoita ja kasveja on ollut kiva repiä.


Perjantai aamuna suuntasimme Helsinkiin ja melko pian jouduinkin lähtemään juna-asemalle kohti Hämeenlinnaa. Järkytyin, kun sain Juuson ja Deenan syliin. Pieni Deena on kasvanut isoksi tytöksi! Massaa on tullut lisää, mutta kaipaisi vielä vähäsen lisää lihasta ainakin selkään.
Perjantaina siivoiltiin myös Lauran kanila, eikä siinäkään kauaa mennyt, kun oli kaksi siivoamassa. Tunnissa taisimme saada jokaisen häkin siivottua.
Perjantaina ilmoitin myös pupuja Lemmikkimessuille petteilemään. Mukaan lähtevät Jilla, Deena, Bisse ja hermutyttö, joka kotiutuu vasta messuilta. Voi olla, että Juuso tulee paijauspupuilemaan jos tuon jaksaa mukaan raahata.


Lauantaina herätyskello soi klo 4.40. Laitettiin pupuja bokseihin, pakattiin tavaroita, laitettiin itsemme kuntoon ja Hanna tuli Jossun kanssa hakemaan meitä. Suuntasimme Forssaan Jonnan luokse, jossa minä ja Laura hyppäsimme Jonnan autoon. Siitä matka jatkui Turkuun pupunäyttelyyn.
Olin ilmoittanut Bissen etukäteen petteilemään ja Deenan ilmoitin jälkkärillä. Laitettiin puput omille paikoilleen, puunasimme ne kuntoon ja pian näyttelyt pääsikin alkamaan. Minä toimin naarailla assarina, joten koko ajan oli jotakin tekemistä!
Jälleen en mitään ihmeellisiä pisteitä noilta odotellut, mutta Deena yllätti ja sai 96p. Deena sijoittui PPK5 ja sai pari lahkoituspalkintoa, Päivän söpöin ja Päivän raitapaita. Ei Bisselläkään huonosti mennyt. Pisteitä tuli 94 ja sai Päivän Rennoin kaveri lahjoituspalkinnon. 


Janskulla oli kasa kivoja puputteja myytävänä tuolla. Rakastuin melkeinpä jokaiseen ja kaikki olisi varmaan tullut mukaan jos en olisi köyhä ja jos olisi tilaa. Tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt vaan mukaan tuli ruskeasiamsoopeli uros. Poika on saanut Norjassa kolmesti 95p ja mahdollisesti kokeillaan ulkomuotoa myös Suomessa. Tuo oli myös petteilemässä Turussa. Pisteitä tuli 94,5.
Lemmikkimessuilta minulle muuttaa soopelinsininen venakko hermu. Se olisi tarkoitus astuttaa tuolla pojalla ensi vuonna kun on tarpeeksi ikää. Enempää en viitsi suunnitella, koska minun tuurillani mikään ei tule onnistumaan..Pitäisi jostakin repäistä rahaa ja tilata pupuille parit häkit. Onneksi meiltä löytyi iso kasa komppareita ja sain niistä aitaukset järkättyä. Bisselle on uusi häkki ja se pääsi heti asumaan siihen. Tuo on käytetty, ruma ja huonokuntoinen, mutta ei se mitään. Kunhan ajaa asiansa! 
Tuonne täytyisi jotain virikkeitä keksiä ja kämppikseksi tuo saa ehkä Matamin kunhan saan siltä pallit pois.


3 kommenttia:

 1. Onnea uusista perheenjäsenistä! Ens viikolla ois se Lappeenrannan pikkujoulunäyttely. Oletteko tulossa sinne? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin ei olla tulossa rahatilanteen takia... :/

   Poista
 2. Kiva postaus :) Mäkin oon menossa petteilemaan lemmikki-messuille mun toisen kanin kaa :) Käythän kattomassa mun kani blogin elainten-elamaa.blogpsot.com :) Ja liity lukijkas jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista