Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!

En nyt ole vähään aikaan mitään tänne kirjoitellut, kun on kauheasti koulujuttuja. Hups, viisi koetta oli jäänyt rästiin ja niitä olen yrittänyt saada suoritettua... Ei täällä kyllä mitään kummempia ole tapahtunutkaan, joten en ole keksinyt mitään mistä postata.. 

Viime viikolla kirjoittelin, että Juuso ja Matami asuu nyt yhdessä ja tulevat jo täydellisesti toimeen keskenään. Myös Juuson huuli on parantunut jo lähes täydellisesti. 
Tänään heti aamusella aloitin Bissen häkin siivoamisen, että saan sen valoisaan aikaan puhtaaksi. Huhhuh, että tuo poika saa sotkua aikaan... Pari kertaa myös murahteli minulle, liekkö jotain murkkuilua aloittamassa. Noh, onneksi se on ohi menevää. 
Matamiin alkaa mennä hermot jokaisella. Sen mielestä on todella kivaa kaivaa koko yön yli häkkiä. Vapaana ollessaan kaivelee sitten kaikkia nurkkia ja sähköjohdot on taas alkanut kiinostaa...
Ensi keskivíikkona on sitten lähtö iskälle. Hieman on tullut muutoksia suunnitelmiin. Alunperin mukaan piti lähteä Juuso, Deena ja Blinin. Näillä näkymin vain Deena lähtee mukaan. Juuso saa jäädä Matamin kanssa kotia ja Blini menee ehkä Jennille hoitoon.
Täytyy yrittää jonkun näköistä postausta sitten loman aikana keksiä jos saan kameran mukaan ja jos keksin jotain postattavaa! Jonkun esittelyn voisin tehdä kanista, joka muutti noin kuukausi sitten isäni luokse. Pääasiassa se on siskopuoleni kani, mutta kaikki sitä hoitavat. Olen nähnyt sen vain kuvasta ja joku luonnonsininen risteytyshän se on :> 
Tästäkään ei nyt mikään fiksu postaus tullut, kun ei mitään aihetta ole... :'D Postausideoita otetaan aina vastaan ;) 
Meidän lauma toivottaa hyvät joulut jo etukäteen kaikille ;) Valitettavasti Juusosta ei mitään uusia kuvia ole...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti