Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

pupujen asumukset

Tänään tuli taas jälleen siivottua pupujen häkit. Ajattelin, että voisin samalla nuo kuvailla ja esitellä blogissa. Melko paljon on muuttunut järjestys ja lauma sen jälkeen kun viimeksi häkeistä ja aitauksista kuvia laittelin. 
Kuviin en jaksanut erityisemmin panostaa, joten laatu on sen mukainen.


Bisse asuu edelleen parvekkeella ja on kasvattanut kivan talviturkin itselleen. Tuosta en uutta kuvaa ottanut, kun olli jo niin pimeää, että se oli mahdotonta. Tuossa kuitenkin vanha kuva häkistä. Välillä juoksuttelen sitä parvekkeella tai keittiössä ja silloin vasta kunnon iloloikat lentääkin!


Tuossa häkissä asuu Matami ja tänään se sai kaverikseen Juuson (joka livahti juuri pois häkistä, kun olin kuvaa ottamassa). Kauheasti alistavat toisiaan ja Juusoa jännittää uusi paikka. Toivottavasti pian hyväksyisivät toisensa, ettei koko aikaa tarvitse juosta toisiaan karkuun. Fredin häkki ja Deena heinä varkaissa!


Deenan ja Blinin häkki. Mökkiin Deena ei mahdu, mutta sen katolla on hyvä nukkua Blinin kanssa :3 

Tuossa kuvaa aitauksesta. Tuolla saavat Blini, Deena ja Fredi juosta vuorollaa. Deena tulee tuolta välillä yli, varsinkin ruoka aikaan ja Blini tulee läpi. Silloin tällöin molemmat ovat vastassa kun huoneeseeni menen >:D Fredi onneksi pysyy tuolla ja sitä saa huoletta juoksutella, kun ei tarvitse pelätä että tulee pihalle tuhoaa jotakin.
Kaikilla kanieilla on siis 120cm häkit, paitsi Bissellä. Noissa ei pahemmin mitään virikkeitä ole, mutta ovat tähänkin asti pärjänneet noin. Kaikkia pyrin myös juoksuttamaan mahdollisimman paljon.

Juuso päätti tänään livahtaa parvekkeelle ja sillä kun on tapana haastaa riitaa toisten urosten kanssa niin se tunki nokkansa Bissen häkkiin ja sai turpaan, kuten aina. Sillä on nyt huuli auki, mutta eiköhän se parane nopsaa, kun hieman putsailee tuota!


Tässä myös hieman uusia kuvia pupuista!10 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihania nuo sydäntaustaiset kuvat, varsinkin bisse! :3 ylisuloisia!

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä tosi paljon tällaisista postauksista, joissa esitellään kanien asumuksia. Kiva vertailla omiin ja suunnitella tulevaisuuden lauman sijoittamista. :) Pikaisia paranemisia Juusolle ja ehkä maailman söpöin tuo Bissen tonttulakkikuva! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kaneja! Oliko tuo valkoinen pupu millä on mustaa nenussa niin lemmikkimessuilla? Koska näin ihan tuommoisen siellä ja sattui olemaan lempparini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :> Kyllä hän oli messuilla!

   Poista
 4. Aivan liian söpöjä kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniita nuo joulukuvat! ♥

  VastaaPoista