Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Hengissä ollaan!

Huu, jee ensimmäiseksi on pakko hehkuttaa, että lunta on satanut ja maa on valkoinen <3 Ja jälleen pahoittelen, kun en mitään ole kirjoitellut... Minulla alkoi työssäoppi 7. päivä, joten päivät tulee vietettyä töissä ja ei pahemmin jää aikaa kirjoitella, kun elukatkin täytyy hoitaa.

Mitään ihmeellistä ei  (yllätysyllätys) ole tapahtunut. Pupujen kanssa olen melko vähän ehtinyt nyt olla, mutta päivittäin yritän edes pienen hetken viettää jokaisen pupun kanssa aikaa.
Ilmeisesti Deenalla ja Bissellä on ollut tylsää, kun en töiden takia ole kauheasti noita ehtinyt juoksutella ja ovat sitten parikin kertaa häkeistään murtautuneet ulos.
Äiti oli parvekkeella käydessään huomannut, että Bissen häkin luukku on auki ja tietty Juuso oli juuri silloin ollut parvekkeella ulkoilemassa... Bisse oli siis jälleen ottanut turpaan Juusolta ja sai suupieleen sekä silmäluomeen pienet reiät. Bisselle on nyt myös varattu aika eläinlääkäriin. Poika pääsee pallinpoistoon 21.1 ja myöhemmin sitten kaverikseen jonkun tyttösen.
Eilen illalla, kun tulin kotia niin vuorostaan Deena ja Blini olivat päättänyt lähteä omatoimisesti lenkkeilemään. Deena on tajunnut että jos häkin yläluukku ei ole kunnolla kiinni niin luukkua ei tarvitse kuin vähän nostaa niin pääsee pois häkistä. Blini oli myös käyttänyt tilaisuuden hyväksi ja lähtenyt seikkailemaan.
Matami on taas ollut erityisen ärsyttävä. Koko aika maistelemassa äitin kasveja tai syömässä johtoja.. Myös Juusoa täytyy koko aika kiusata ja alistaa.. huoh!


Maanantaina ja tiistaina on onneksi vapaata töistä, joten voisin raahautua pupujen kanssa pihalle ja ottaa hieman uusia lumisia kuvia :3 Jos lumi on tullut pysyäkseen.... Tänään yritin hieman pupuja kuvailla sisällä ja Bisseä parvekkeella, mutta ei kuvista mitään tullut... Bisse oli epäedustava ja sisäkuviin en jaksanut panostaa tarpeeksi.
Ensi viikolla on myös mahdollisesti tulossa "uusi" perheenjäsen, mutta siitä ei sen enempää.. Aina kun jotakin suunnittelee ja siitä jossakin hehkuttelee niin asiat tuppaavat menemään päin puuta.

Meillä on tällä hetkellä äitin työkaverin kissa hoidossa. Tuommoinen soma musta karvapallero! Sen mielestä kanit ovat todella mielenkiintoisia, mutta liian lähelle ei kuitenkaan uskalla mennä, kun pelottaa. Deena tekisi mielellään tuttavuutta, mutta kisu se vaan juoksee karkuun :')
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti