Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

hups

Pahoittelut pienestä postaustauosta. Ei ole ollut ollenkaan aikaa istua koneella, eikä ole ollut mitään aihetta mistä kirjoitella. Muutama uusi lukijakin on tänne eksynyt, jee!
Joulu meni kivasti, vaikken itse siitä pahemmin välitäkkään. Jouluruuasta en tykkää yhtään(suklaata meni senkin edestä) ja se tuo vaan turhaa stressiä. Selvisin kuitenkin hengissä!
 Deena ja Blini oli mukanani ja saivat asua siskopuoleni kanin kanssa samassa häkissä kun tulivat hyvin toimeen keskenään. Päivät kanit olivat tallissa juoksemassa ja yöt olivat tehdashäkissä sisällä. Ihana kolmikko ja nukkuivat kaikki samassa läjässä, kuin vanhat kaverit! Myös iskän koiran, Oton, kanssa tuli lenkkeiltyä ihan kunnolla. Tehtiin piiiitkiä metsälenkkejä, parhautta <3


26. päivä Deena ja Blini tulivat äitin kyydillä takaisin Espooseen ja itse menin serkuilleni. Pääsin siis navettahommiin ja koiraa hoitamaan. Navetassa rakastuin yhteen ihanaan harmaaseen(en tiedä onko värillä jotain virallista nimitystä) vasikkaan ja sitä sitten rapsuttelin ja pusuttelin ihan kunnolla. Viimeisenä päivänä kun olin menossa tuota katsomaan niin se oli poissa... Aamulla oli joutunut teuraaksi, kun oli kuulemma jotain liharotua, yhyy :c 1.1 syntyi myös yksi uusi vasikka, soma musta palleroinen! 

Ei siis mitenkään kummoinen loma, mutta hauskaa oli kuitenkin. Pupujen kanssa tuli myös vietettyä todella vähän aikaa, mutta tänään tulin kotia ja pääsee viettämään kunnolla aikaa noiden kanssa taas. Pikkasen alkoi olla jo ikävä karvakorvia. Heti kun otiin pääsin niin piti kaikkia pupuja vuorotellen pallotella ja sitten odottikin jo häkkien siivoukset. Bissen häkin jätin huomiselle, koska tuolla pimeässä ei mitään näe :D
Pikkuset pömppikset on myös kaikilla, kun äiti tykkää antaa tuota ruokaa iha kunnolla. Juuso varsinkin pääsee nyt kuntoutuskuurille.
Bisse poika alkaa jo juuri ja juuri saavuttaa kahden kilon painoa, pikkumies! Pitäisi tässä lähi aikoina varata sille aikaa eläinlääkärille, että pääsee eroon palleistaan ja saa Deenan kaverikseen.

Ruoka-, heinä- ja puruvarastoja olen tässä myös hieman yrittänyt täydellä. Agrimarketista kävin pupuille 40kg uutta ruokaa. Riittää siis joksikin aikaa! Huomenna Laura tuo minulle kaksi paalia heinää ja purua täytyisi tässä joku päivä hakea. Ei sitten vähään aikaa tarvitse noille mitään ostella, kun saa isot satsit kerralla :> Tässä joku päivä voisin kirjoitella postausta tuosta isäni luona asuvasta kanista, sekä koirasta jos teitä lukijoita kiinostaa :>  Kuvia on vain muutama, kun en kameraa jaksanut ulkoiluttaa ja kanit eivät kovin kuvauksellisia jaksaneet olla... 
2 kommenttia: