Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

kuvia!

Vapaapäivät menivät kivasti pupujen kanssa aikaa viettäen. Siivoilin kaikkien häkit ja pusuttelin ja pallotelin kaikkia oikein kunnolla. Kaikki saivat myös juosta vapanaa kauan.
Muistatte varmaan, että Fredi lähti Lauralle astutuslainaan? Ei tuo hölmö saanut astuttua hänelle tarkoitettua naarasta. Päätettiin sitten, että Fredi jää kokonaan Lauralle ja kokeilee pappaa sitten keväällä uudestaan yhdelle naaraalle. Blinin tulen mahdollisesti Fredillä jossakin vaiheessa astuttamaan, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Saa nähdä, että mimmoinen tuosta tytöstä kehittyy :)

Sunnuntaina kävin pupusia kuvailemassa ja tässä hieman kuvaussaldoa
6 kommenttia:

 1. Heippa, olen miettinyt pupusen hankintasa. Rotuvaihto ehtoja ovat Hotot, Alaska, Rex ja Hermeliini. Millainen lemmikki pupu on, onko kamalasti hajuhaittoja? Ja rummuttavatko puput yöllä niin ettei nukkuminen onnistu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun muistaa tarpeeksi usein siivota niin ei hajuhaittoja tule. Itse tyhjennän vessalootat suunnilleen jokatoinen päivä ja koko häkin siivoan noin kerran viikossa.
   Toiset kanit riehuvat yöllä ja toiset eivät. Juuso ja Blini ovat hiljaisia yöllä, mutta Deena ja Matami taas kaivelevat häkissä ja Deena rynkyttää häkkien luukkuja.
   Oikein kivoja otuksia ja voin suositella lämpimästi :)

   Poista
 2. http://taivaanrannanmaalarii.blogspot.fi/2014/01/liebster-haaste-kuvien-kera.html

  Teidät on valittu! :)

  VastaaPoista
 3. En kestä tuota Neelan nassua, niin söötti ☺

  VastaaPoista