Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

Palliton Bisse

Nyt on vihdoin käyty eläinlääkärillä! Kauhea kiire meinasi tulla ja juuri ja juuri ehdittiin ajoissa. Työvuoro loppui vasta 15.00, vaikka muistin, että olisi loppunut klo 14.00. Äiti tuli hakemaan minut töistä ja kiireellä haettiin Bisse kyytiin ja lähdettiin ajamaan kohti Vantaata. Oli oikein ihanat ruuhkat ja oltiin perillä tasan 16.30 eli juuri silloin kuin pitikin.
Aluksi ell otti minun ja Bissen tiedot ylös, punnitsi, antoi nukutusainetta ja sen vaikuttaessa lähdettiin äitin ja isäpuolen kanssa huoltoasemalle syömään ja odottelemaan. Aika meni onneksi nopeasti ja pian päästiin hakemaan Bisse. Siellä poika odotteli ja oli vielä ihan unessa. Automatkalla alkoi kuitenkin heräilemään ja nyt alkaa olla melkein oma itsensä. Nyt vain odotellaan jonkun aikaa että haava paranee kokonaan jne. niin Bisse saa Deenan kaverikseen :)


Viime vuoden puolella osallistuin muutamaan arvontaan ja yhdessä arvonnassa arpaonni suosi minua. Voitin Emmyn blogissa kakkospalkinnon. Tänään oli postissa tullut pieni paketti ja tämmöisen kivan pienen yllärin sain. Elikkä siis pupuille pienet keltaiset paljaat, punakeltaiset kynsisakset, 10 euron lahjakortti mustiin & mirriin, sekä suklainen tikkari :) Isot kiitokset vielä Emmylle tästä!


Ainiin! Meidän blogi sai taas Liebster Blog maininnan Taivaanrannanmaalari -blogilta! Itse olen tämän aiemmin jo saanut ja tehnyt siitä postauksen, joten tällä kertaa en laita eteen päin tuota :)


Pakko vielä lisätä kuva hoitokisusta, joka valitettavasti lähti omaan kotiinsa jo sunnuntaina. Toivottavasti tulee vielä uudestaan hoitoon :3

3 kommenttia:

 1. Kirjottelethan sitte lisää mitä Bisselle kuuluu :3 Itteeni kiinostaa kovasti et muuttuko luonne/karvanlaatu jotenkin. c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Toivottavasti ainakin ruikkiminen ja muriseminen hieman hellittäisi :"D
   Juusollakaan ei palleja ole ja sillä on todella kiva turkki ja ei se luonne miksikään muuttunut. Hieman vain rauhoittui ja käsittely sujuu paremmin.

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, toivottavasti Moussenkaan luonne ei muuttuis mikskään sit kun sen joskus leikautan :3

   Poista