Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

pikapostaus

Viikonloppu hurahtikin töiden parissa, huoh... Onneksi äiti jaksoi juoksutella pupuja ja puuhastella niiden kanssa, ettei koko viikonloppua tarvinnut häkeissä tylsistyä.
Sunnuntai iltana päätin leikata kaikkien kynnet ja hieman pallotella kaikkia. Hyvin antavat käsitellä ja kynsien leikkuu sujui ongelmitta jokaiselta. Kaikista tuli samalla otettua kuvat, jotka ovat otettu kännykällä. Laadun siis takaa samsung galaxy s3 :D
Hui, kauhea näyttelykuume! Pian saisi olla jossakin fiksun matkan päässä näyttely ja kanit saisivat laittaa karvansa kuntoon, että päästäisiin taas reissaamaan.
Kunhan äiti pääsee töistä niin lähdetään hakemaan purupaalia, että pääsee siivoilemaan häkkejä taas vaihteeksi :') Myös Islan terra kaipaisi hieman siistimistä.

Huomenna odottaakin Bissen kastrointi. Heti töiden jälkeen suunnataan kohti Vantaata Bissen kanssa ja toivotaan, että kaikki sujuvat hyvin :)

Myös postausehdotuksia otetaan vastaan! Mitään fiksua täällä ei ole pitkään aikaan tullut kirjoiteltua, joten jos jollakin on jotain ideoita niin saa heitellä :)

2 kommenttia:

  1. Voi että Blini on aikuisten oikeesti pieni! :oo Taitaa vetää ihan vertoja mun kookkaimmille marsuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blini on tosi pikkunen! Painoakin löytyy suunnilleen vaan joku 500g :3

      Poista