Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Näyttelykuumetta...

Nyt on kotiuduttu Itä-Suomesta. Mielelläni olisin vielä vaikka pariksi viikoksi sinne jäänyt, mutta työt ja puput kutsuivat. Kanit voivat oikeín hyvin, ehkä hieman pulskasti, mutta pikkuvikoja! Huomenna olisi tarkoitus hakea myös Blini kotia.

Kauheasti on tullut nyt postauksia näyttelyihin liittyen. Kuumehan  tässä ihan nousee. Valitettavasti ei ole vielä sattunut näyttelyä johon olisin päässyt. Noh, ehkä ihan hyvä vain, kun kaikki kanit vaihtavat tällä hetkellä karvaa, eikä ole missään näyttelykunnossa!
Tarkoitus olisi ilmoittaa kaikki paitsi Matami PetExpoon LeKan pettiin. Toivotaan nyt vain, että kaikki saisivat karvansa ensin vaihdettua. Täytyy yrittää myös suostutella Jenni Jillan kanssa petteilemään  niin pääsee leukajumala Jilla loistamaan ;)
LeKalla on nyt kevään aikana kivasti näyttelyitä ja yritän päästä myös Humppilaan ja Mäntyharjuun. Vielä on kuitenkin auki, että ketkä pupuista lähtevät mukaan. Vai päästäänkö ollenkaan lähtemään... PiNan järkkäämään kevätnäyttelyyn ollaan myös ehdottomasti menossa! Tuonne lähtee mahdollisesti kaikki kanit ja Isla. Täytyy nyt katsoa, että miten on viikonloppuisin töitä ja päästäänkö lähtemään minnekkään. Messuille ja PiNaan on ainakin pakko päästä!

Tajusin myös, ettei Juuso ole päässyt pitkään aikaan kameran eteen, joten päätin heti herättyäni napata kameran ja Juuson kainaloon ja lähdettiin nopsaan käymään pihalla. Mitään kovin onnistuineita kuvia en saanut. Juuson ilmeestä päätellen poika halusi vain pian takaisin sisälle nukkumaan...

<3
1 kommentti: