Sivut

torstai 1. toukokuuta 2014

Blini sairastaa, taas...

Huoh... Blinillä on nyt jonkun aikaa vuotanut silmä. Päätimme Lauran kanssa, että hän seurailisi tuota jonkun aikaa ja putsailisi samalla. Noh, kuitenkaan ei ole menny parempaan suuntaan yhtään... Eläinlääkärireissu siis ilmeisesti edessä, että tuolle saisi silmätipat ja silmän kuntoon..

Muut kanit voivat onneksi hyvin. Deenalla oli kuulemma kauheat kiimat ja se aiheutti hieman riitaa laumassa, mutta kuitenkin tulevat hyvin toimeen. Deena, Bisse ja Jilla tunkevat kaikki samaan vessa-astiaan aina nukkumaan ja ovat ihan rakastuneita toisiinsa! Miten ihmeessä raaskin ne erottaa toisistaan, kun haen Bissen ja Deenan kotia..?
Juuso ja Matami olivat tänään päässeet mökkeilemään porukoiden kanssa. Parvekkeella ollut häkki on vihdoin kasattu mökille ja olivat rakentaneet kivan aitauksenkin pupuille. Oikein luksusolot niillä nyt! :)


Vielä olisi kolme puputonta viikkoa edessä... Noh, tähän asti kun on pärjätty niin eiköhän myös tulevat viikot mene hyvin. 

Tuli myös ilmottua pupuja ja Isla näyttelyyn. 24.5 on Pirkanmaan nakertajien järkkäämä näyttely Tampereella, joten sinne suunnataan! Tuonne ilmosin Deenan, Bissen, Blinin, Juuson, Jillan ja Islan.
Yhtään en tiedä mimmoisessa kunnossa kanit ovat nyt, mutta toivotaan, että olisivat edes siedettävässä kunnossa ja saisivat hyvät pisteet. Myös Blinin mukaan ottamista täytyy vielä harkita... Jos silmä ei tuosta parane niin täytynee katsoa, miten käy...

2 kommenttia:

  1. Voi tuota silmää :/ Toivottavasti paranee pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blini on ollut nyt AB-kuurilla ja silmä on jo parempaan päin :--)

      Poista