Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

PiNan kevätnäyttely 24.5.2014

Perjantai aamuna Jenni toi Jillan, Deenan ja Bissen minulle ja lähti saattamaan minua, neljää pupua ja Islaa Helsinkiin juna-asemalle. Suuntana oli Hämeenlinna jossa Laura oli minua vastassa. Ihanaa oli nähdä kaikki puput pitkästä aikaa! Perjantaina kuvailin kaikkia pupuja, tehtiin kanilassa suursiivous ja laitettiin boksit ja muut kamat valmiiksi näyttelyä varten.
Saavuimme hyvään aikaan näyttelyyn ja siellä pääsikin heti järjestelemään pupujen boksit kokonaan uusiksi, kun ihmiset eivät osanneet laittaa niitä numerojärjestykseen, huoh... Sitten täytyi nopsaan laittaa pupuille vedet, viedä Isla hamsupöydälle ja leikata pupujen kynnet. Päivä sujui nopsaan ja kivasti kaneja assaroidessa ja kuvatessa. Myös omat elukat pärjäsivät todella hienosti.

Isla sai EHn ja KuMan turkista
Deena 93,5p. Turkista rokotettiin kauheasti pisteitä, kun oli niin epätasainen. Kiitos Bissen joka on tuota kiduttanut
Bisse sai kivat 95p

Juuso sai 94,5p, jotka ovat mielestäni hyvät tuon ikäiselle kääpiöjänikselle. Hieno poika <3
Jilla ja Blini saivat todella upeat 95,5p ja molemmat pääsivät PPK-pöydälle ja olivat luokkavoittajia. Blini PPK 3 ja lkv 1, Jilla taas PPK 5 ja lkv 2


Kukaan ei saanut tassuista täysiä pisteitä, kun niihin ei tällä kertaa jaksanut/ehtiny panostaa. Perjantaina meni niin myöhään kanilan siivous, että ei enää millään jaksanut ruveta tassuja pesemään. Näyttely paikallakaan ei putsailu onnistunut, kun olin assaroimassa.
Sunnuntai aamuna kotiin paluu pupujen kanssa ei onnistunut kovin hyvin. Laura heitti minut Hyvinkään juna-asemalle, mutta ensimmäinen juna meni suoraan nenän edestä. Ei auttanut muu kuin jäädä odottelemaan seuraavaa... Menin ulos istumaan, kun oli niin kiva sää, mutta ei sekään kauaa kestänyt... Alkoi kamalat ukkoset ja kaatosade, eikä minulla tietenkään ollut päällä kun vain shortsit ja toppi. Hetken siinä istuskeltuani mietin, että tavaraa on jotekin vähän... Isla ja minun toinen laukkuni jäi Lauran autoon, joten täytyi jäädä odottelemaan, että Laura toisi ne minulle. Samalla missasin myös toisen junan. 
Kolmanteen junaan onneksi ehdin, mutta vielä myöhästyin bussista, jolla oli tarkoitus ehtiä kotia.
Oli kyllä tuskaa raahata yksin neljää kania, hamsteria ja kahta laukkua. Onneksi kuitenkin selvittiin hengissä kotia asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti