Sivut

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Hyvää Juhannusta!


Meidän iloinen ja todella edustava kolmikko lähettää hyvät Juhannukset jokaiselle! 

Viikonloppuna tuli siivottua pupujen häkki sekä Islan terra. Deenan kanssa kävin myös hieman ulkoilemassa ja keräämässä tuoretta koko laumalle.
Viikko olisi vielä töitä edessä, jonka jälkeen viikko lomaa ja taas töihin. Taisinkin jo mainita, että menen serkkujeni luokse lehmiä, kissoja ja koiria hoitamaan. Puput eivät sinne tule, kun ei ole niille mitään paikkaa. Vien puput isäni luokse hoitoo ja saavat siellä asua tallissa. Niille on karsina sieltä varattuna, joten tilan puutetta ei ole. Siellä käyn niitä välillä katsomassa. Näillä näkymin olen siellä loppu loman ja tulen Espooseen takaisin 8. elokuuta. Täytyy tuolloin hakea myös Blini kotia. Blini ja Juuso saavat sitten asua kahdestaan minun huoneessani ja Bisse ja Deena saa jatkaa yhteiseloaan parvekkeella.

Ensi viikolla on Palojoella petti ja esteet jonne olisi tarkoitus mennä. Pettiin tulee näillä näkymin vain Bisse, mutta myös Juuson ilmoomista harkitsen. Deenalla on ollut nyt niin paha valeraskaus, ettei koko kanissa taida olla enää karvan karvaa, joten sen tuon vain esteille jos saan sille hypyttäjän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti