Sivut

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mökkeilyä

Perjantaina neljän jälkeen matkasimme mökille ja kanit pääsivät mukaan, jee! Koska komppareita tai kahta aitausta ei ollut niin kaikki kolme täytyi laittaa samaan. Alkuun oli hieman erimielisyyksiä, mutta pian kaikki kolme tulivat toimeen keskenään ja ovat tälläkin hetkellä samassa häkissä, huippua! Kaikki kolme nukkuivat kylkikyljessä, sekä pesuttelivat ja pusuttelivat toisiaan.
Pupuilla oli kivasti tilaa juoksennella ja joka ilta lensi kunnon iloloikat jokaiselta. Mökillä on siis zooplussan puinen kaksikerroksinen häkki ja isäpuoli on pystyttänyt siihen vielä kivan kokoisen aitauksen kanaverkosta.


Sunnuntai aamuna yllätin Deenan kaivamasta kuoppaa. Koko kani oli ihan multainen ja likainen, mutta pääasia, että oli hauskaa. Iltapäivällä tarkistin vielä, että onko kolo kasvanut ja siellä oli Bisse Deenan kaverina kuoppaa kaivamassa... Pakko oli täyttää kuoppa, etteivät jänöt pääsisi karkuteille. Sen verran syvä se jo oli, että molemmat mahtuivat sinne sisälle.


Kaikkia kolmea tuli kuvailtua, mutta Juuso taisi olla ainoa joka jaksoi poseerata.. Juuso poseerasi kuin patsas, Bisse käväisi hieman omilla teillään, mutta tuli hetken kuluttua kiltisti takaisin nuoleskelemaan mammaa. Deenaa taas ei olisi voinut kiinostaa pätkääkään, joten siitä ei pahemmin onnistuneita kuvia ole.. Kokeilin sitä kuvailla nurtsilla, mutta se lähtikin sitten heti omille teilleen ja sain sitä jonkun aikaa yrittää saada kiinni... Tuli se sitten luokse, kun hetken aikaa nurtsilla istuskelin ja odottelin. Kokeilin sitten kuvailla sitä kiven päällä, mutta eei.. Siitä se myös yritti sinkoilla joka suuntaan, joten annoin olla.
Tässä vielä läjä kuvia otuksista

Kävin myös Reinaa, Femmaa ja Matamia moikkaamassa... Pienet palleroiset <3
Hautoja täytyisi hieman siistiä ensi kerralla. Myös Femman ja Reinan risti on tummunut tässä ajan myötä... 


P.S. Jos joku ihana haluaa tehdä meidän blogiin banneriin niin ilmottautukoon ;)


3 kommenttia:

 1. ompa kauniit nuo ristit <3 ja kanisi tietysti!

  VastaaPoista
 2. voi että miten ihania ristejä <3 Minusta kolmas kuva on aivan mahtava!
  Jos haluat seurata minun kanieni touhuja niin käyppäs täällä:
  http://elamaakahdenklupankanssa.blogspot.fi/
  kiitos jos liityt lukijaksi!

  VastaaPoista