Sivut

maanantai 18. elokuuta 2014

Enemmän Calvinista

Tosiaan meille muutti viikko sitten valkoinen ps hermeliini herra Calvin. Calvin on kotoisin Repunpään kanilasta ja on syntynyt kesäkuussa vuonna 2011. Noin kolme vuotias herra kyseessä! Jo Calvinin ollessa pieni poika pääsin sitä pallottelemaan. Olin tuona kesänä Lauran luona kyläilemässä ja Calvin sekä veljensä olivat muutaman viikon ikäisiä pikku lapsosia. Tuolloin jo menetin sydämeni niille kahdelle pienelle pehmoiselle pallerolle.
Calvin on nuorempana kiertänyt useita näyttelyitä. Niin pettejä, kuin ulkomuotoluokkia. Petissä on pärjännyt kivasti ja myös ulkomuodossakin saanut hyviä pisteitä. Nuorena poikana on saanut jopa sertin! Nyt vanhemmalla iällä ei muistaakseni ole näytillä käynyt.
Turkki on kyllä aivan järkyttävässä kunnossa, mutta jospa se saisi pian sen vaihdettua! Myös hieman lihasta kaipaisi lisää. Kyllä tuosta ajan kanssa tulee taas upea otus :3
Luonne on kyllä täysi kymppi. Viihtyy sylissä siliteltävänä todella pitkiä aikoja ja muutenkin on todella seurallinen ja hellyydenkipeä. Kiva olisi jos tuolta saisi pallit pois ja sille jonkun tytön seuraksi, mutta katsoo sitä sitten joskus! Nyt ei oikeastaan kiinostaisi uutta pupua enää lauman ottaa, mutta koskaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)
Tänään Calvin pääsi kameran eteen ja poseraaminen on kyllä tuttu juttu. Samalla tuli otettua myös hörökorvista, Deenasta ja Bissestä pari kuvaa.

Kuvaatessa Calvin huomasi, että vieressä on nainen ja siihen täytyi käydä tekemässä tuttavuutta. Bissehän ei siitä innostunut, kun Deena tapaili toista miestä ja niiden parisuhteeseen syttyikin sitten pieni sota. Onneksi Bisse ei kauaa jaksanut Deena vihoitella...

Säät saisivat hieman parantua, että pääsisi ulos pupuja kuvailemaan. Koko aika tulee vettä taivaan täydeltä ja on märkää.. 

2 kommenttia:

 1. Calvin näyttää hurjalta tuossa kuvassa, kun sen silmästä heijastuu jotain :D

  Meillä oli tuossa lauantaina mukava sää, pystyi pupusiakin vähän kuvailemaan :) Ja eilenkin oli upea ilma. Vaan tänään sitten maanantain kunniaksi sataa vettä kuin Esterin per.. noh, niin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla myös joku roska silmässä :"D
   Täällä sataa jatkuvasti... Saisi olla edes yksi päivä niin ettei sataisi ja olisi kuivaa.. >:(

   Poista