Sivut

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Postausideoita?


Heti koulusta kotiuduttuani aloitin pupun häkkejä siivoamaan ja kaikki puput saivat juoksennella vapaana parvekkeella omilla vuoroillaan.
Calvin on ihanan siisti ja kaikki pissat ja suurin osa papanoista osuu laatikkoon. Loput neljä ovat taas oikeita sikoja... Juuso on ennen tehnyt kaikki tarpeensa laatikkoon, mutta kun sai kämppikseksi Blinin niin on pissoja ilmestynyt myös muihin nurkkiin. Täytyi siis laittaa tuollekkin  kaksikolle purut häkkiin hajuhaittojen takia.
Leikkasin myös kaikilta viideltä kynnet ja se sujui oikein mukavasti melkein kaikilta. Vain Blini ei oikein tykännyt ideasta ja hieman pisti hanttiin.
Puput jäävät nyt taas muutamaksi päiväksi äitin hoiviin, kun itse lähden huomenna suoraan koulusta junalla Liperiin ja palaan vasta maanantai iltana.
Meillä ei nyt taas, ylläripylläri, ole tapahtunut mitään ihmeellistä, eikä näillä näkymin ole tapahtumassakaan. Ei ole vähään aikaan mitään näyttelyitäkään tulossa, joten niistäkään ei ole mitään kerrottavaa. Postausideoita saa siis heitellä! Kysymyspostausta olen hieman miettinyt, mutta muitakin ideoita saa heitellä!


2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä kanien päivän? :)

    VastaaPoista
  2. Kerro miten kaniharrastus alkoi sun osalta! ;) Tai jokaisesta pupusta erikoispostaus missä kerrot kaiken mahdollisen siitä? Tai sit kerrot miten kukin pupu pääty sulle tms :D

    VastaaPoista