Sivut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Blini sairastaa...

Viime postauksessa pyysin hieman ideoita postailuun ja pari hyvää ideaa sieltä tulikin. Täytyy yrittää saada jotakin kirjoiteltua, kunhan joku päivä ehtisi. Nyt on ollut hieman kiireitä, kun on täytynyt työssäoppipaikkaa hakea, pupuja jaksaa hoitaa ja koulua käydä.

Mutta nyt asiaan! Lauantaina sain äitiltä viestiä, että Blinin toinen silmä rähmii, vuotaa ja on ihan ummessa. Ajattelin, että on vain joku roska, kun sillä on aiemminkin silmä vuotanut ja ollaan selvitty ihan vain putsaamalla silmää. Käskin siis ihan vain seurailla ja putsata keitetyllä vedellä.
Silmä ei kuitenkaan mennyt parempaan suuntaan ja eilen soittelin aikaa Arkkiin ja tälle aamulle saatiin aika kello 9.30.
Aamulla herättyä siis pupu kainaloon ja busseilla seikkailemaan. Aiemmin en ole julkisilla tuolla käynyt, joten pelkäsin koko aika, että eksyn ja myöhästyn, mutta hyvin kuitenkin löydettiin perille saakka ja vielä aikataulun mukaisesti!
Eläinlääkäri tutki silmää ja sanoi, että on todella pahan ja kipeän näköinen. Hieman tutkittuaan huomasi, että sarveiskalvossa on jokin vaurio. Ilmeisesti siis heinä tai muu vastaava on siihen osunut. Siellä sai vielä tipat silmään, sekä piikillä kipulääkettä.
Kotiin saatiin tuliaiseksi suun kautta annettavaa kipulääkettä, silmätippoja ja voidetta silmään. Muutaman päivän sisään täytyisi näkyä paranemisen merkkejä, joten nyt vain toivotaan parasta!


2 kommenttia: