Sivut

maanantai 15. syyskuuta 2014

kuulumisia

Hupsista! Postailu on nyt taas jäänyt hieman vähemmälle. Ei ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa ja kiirettäkin on pitänyt. Pian on koulussa jaksokin vaihtumassa ja pari koetta tulossa, joten on täytynyt hieman yrittää lukea ja keskittyä koulun käyntiin. Toivepostauksiakin piti yrittää kirjoittaa, mutta se jäi ihan kokonaan. Täytyisi varmaan tällä viikolla yrittää jotakin kirjoittaa jos vaikka loppu viikosta sen verran aikaa löytyisi ja saisi otettua itseäni niskasta kiinni.
Viime torstaina lähdettiin taas jälleen porukoiden kanssa ajelemaan Liperiä kohti. Tällä kertaa lapsuuden kaverin hautajaisten merkeissä. Ei kuitenkaan siitä sen enempää. Puput olivat isoveljeni hoidolla ja kivasti olivat pärjänneet, vaikka olikin unohtanut laittaa Blinille tipat ja voiteet silmään. Noh, ei tuolle mitään voi ja onneksi on kuitenkin parantunut hyvin. Silmä ei vuoda enää lainkaan ja pienen pieni jälki enää näkyy silmässä. Toivottavasti se nyt tuosta katoaisi, ettei tarvitsisi enää eläinlääkärillä käydä.


Kaikilla pupuilla on edelleen kamala karvanvaihto menossa ja koko aika saa olla imuroimassa pupujen karvoja joka paikasta. Saisi kyllä pian jo loppua tuo karvojen pudottelu, että saisivat turkkinsa vaidettua ennen tulevia näyttelyitä. Näillä näkymin ollaan menossa PiNan syysnäyttelyyn ja Lemmikkimessuille petteilemään. Vielä en tiedä, että minkälaisella kokoonpanolla ollaan tulossa, mutta sen näkee sitten lähempänä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti