Sivut

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

herätys

Blogi on nyt taas ollut hiljaisena vähän aikaa.. Ehkä ymmärrättekin miksi. Viime viikolla sain kaikki pupujen häkit raivattua pois ja ylimääräiset kamat siirrettyä varastoon.
Viime viikolla olin pari päivää poissa koulusta ja mikään ei oikein jaksanut kiinostaa. Päässä vain pyöri, että mitä nyt tapahtuu. Mietiskelin vain, että vieläkö hommaan pupuja vai annanko vain olla ja jätän koko harrastuksen. Onneksi kuitenkin tajusin, että kuinka tärkeitä puput on minulle ja kuinka rakas harrastus mm. petteilystä on tullut. Olen tässä nyt yhdestä pupusta laittanut viestiä, mutta varausmaksuja tai mitään en ole vielä maksanut. Kunhan saan vielä tarkempaa tietoa niin kerron siitä lisää täällä blogissakin.
Mitään suurta laumaa ei ainakaan alkuun ole tulossa. Ehkä jossakin vaiheessa vielä kolmas jänö ilmestyy. Tässä on myös hieman muita suunnitelmia, joista en myöskään vielä täällä paljasta. Kaiken suunnittelu on vasta niin alkuvaiheessa ja mikään ei ole sata prosenttisen varmaa niin olen vain parille kaverille näistä tulevaisuuden suunnitelmita kertonut.


Calvin sai itselleen Deenan ja Bissen entisen 140cm häkin. Päivittäin lentää iloloikat tuolla ja vaikuttaa tyytyväiseltä isosta kämpästään. Äiti oli jostakin saanut söpön noin 30x20cm maton jonka oli Calvinin häkkiin laittanut. Calvin on ihan rakastunut mattoonsa ja siinä aina makoilee ja nukkuu.
Tässä joku päivä täytyisi ottaa Calvin ja kamera kainaloon ja käydä poikaa hieman kuvailemassa ihanissa syksyn väreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti