Sivut

tiistai 21. lokakuuta 2014

juttusia

Syysloma kului siis kivasti Liperissä lomaillen. Kävin isäni luona kattomassa äitipuoleni uutta koiravauvaa. Kameraa ei valitettavasti ollut mukana, joten saatte tyytyä kännykkälaatuun. Rotuina tuossa ovat siis kultainennoutaja ja novascotiannoutaja. Ikää tyttösellä on noin 3kk. Oikein ihana kauhukakara!
Samalla kävin myös serkkujen lapinkoiraa ja seropijättiä hoitamassa, kun olivat loman vietossa ulkomailla. Kovin eläimellinen loma siis ollut, vaikka Calvin joutuikin kotia jäämään.


Calvin oli pärjännyt oikein hienosti kotona veljeni hoivissa, vaikka vähän pelkäsinkin, että unohtaa antaa tuolle heinää, vettä ja ruokaa :'D Kuulemma oli joka päivä saanut kaiken tarvitsemansa!
Calvin on kunnon lellikkikakara nyt, kun on ainoa lemmikki. Lähes koko aika joku on sen kanssa tekemisissä tai se saa juoksennella vapaana huoneessani jonkun ollessa kotona. Tälläkin hetkellä istuu sylissäni, kun koneella istun ja datailen. Ihana poika <3
Ainoa pupu tuo tuskin tulee enää kauaa olemaan. Yhdestä muksusta olen viestiä laittanut, joten voi olla, että meille toinen pupu kotiutuu, kunhan tulee luovutusikään. Tuosta kuitenkin lisää, kun asiat varmistuvat!
Calvin pääsi tänään myös hieman kameran eteen, joten tässä pari räpsyä


alkoholistin kani.. eiku?

Kaipa tännekkin voi jo paljastaa, että lähiaikoina on tulossa myös muuta perheenlisäystä. Siitäkin kuitenkin lisää vasta, kun saadaan kaikki asiat varmistettua jne :) Äiti oli lomalla Kreetalla ja oli tuolta ostellut uudelle tulokkaalle hieman tuliaisia. Kuva varmaan kertoo, että mikä elukka sieltä on tulossa: 


Oikein arvattu! Meille on tulossa koiravauva. Kauan olen saanut siitä haaveilla ja ihanaa, että vihdoin unelmista tulee totta! Blogi tulee siis jatkossa olemaan koira- ja pupublogi. Juttuakin sitten ehkä riittää vähän enempi, kuin nyt.


3 kommenttia: