Sivut

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Luna 2kk

Tänään Luna on tasan 2kk ja ajattelin siitä ottaa seisotuskuvan kasvun seuraamista varten. Häntää vähän väärin pidän, mutta täytyy meidän molempien vielä harjoitella tuota seisomista!


Viikonloppu on onneksi vapaa niin pääsen Calvinia ja Lunaa kuvailemaan paremmin ja hyvässä valossa. Toivotaan vaan ettei ainakaan kauheasti sataisi. Tällä viikolla on joka päivä loppunut työt vasta kolmelta, joten olen 15.30-16.00 aikaan kotona ja tuntuu, että on jo kamalan hämärää.. Yritin kakaraa kuvata tänään, mutta oli märkää ja todella harmaata. Eikä poseeraminen kiinostanut ollenkaan. Kivempi olisi ollut päästä mamman syliin kiipeämään. Ulkona ollessa tapasimme myös noin vuoden ikäisen bernimixin ja Luna oli ihan onnessaan menossa moikkaamaan tuota ja olisi halunnut leikkiä. En uskaltanut antaa kuin hieman haistella, ettei litisty yli-innokkaan jättiläisen jalkoihin.

"oonko ees vähän söpö?"
Olen tässä miettinyt, että muuttaisin blogin nimen, kun tuo "Hennan puput" ei enää kovin osuva ole, kun tällä hetkellä on vain yksi pupu ja koira. Myös banneri ja ulkoasutäytyy uusia. Jos on innokkaita bannerin tekijöitä niin ilmottautuu minulle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti