Sivut

maanantai 27. lokakuuta 2014

Uusi perheenjäsen

Eilen illalla tuli vihdoin haettua pentu kotia. Porukat saivat minut ylipuhuttua ja nimi on näillänäkymin Luna. Todella iloinen, reipas, leikkisä ja kaikkia rakastava kakara! Ruoka maistuu hyvin ja leikkiminen on parasta. Calvin on todella jännä pappa ja sen kanssa olisi todella kiva leikkiä, vaan Calvin on hieman eri mieltä... Ällöttävä ylisosiaalinen pentu joka nuolee ja pilaa turkin, hyi..!
Luna on kotiutunut todella kivasti ja on jo kuin kotonaan. Yksin jääminen hieman jännittää, mutta kyllä se siitä! Aamulla teki hienosti tarpeensa pihalle, mutta muuten on tullut tehtyä sisälle sanomalehtien päälle ja kerran matollekkin. Ehkä äiti pian ymmärtää, että miksi käskin ottaa matot pois lattioilta. 
Piti kakaraa hieman kuvatakkin, mutta pikkasen tuotti ongelmaa tuo jaloissa pyöriminen. Jos menin hieman kauemmaksi kameran kanssa niin heti oli pentu jaloissa pyörimässä, ettei mamma vaan jätä yksin pihalle.. Muutenkin aika myöhään tuota kuvasin niin laatu ei pimeyden takia mikään huippu ole. Täytyy joku kerta ottaa hieman parempia kuvia.


4 kommenttia:

  1. Hän on kyllä todella suloinen! :) Ja voi Calvin raukkaa :D Eiköhän ne pian totu toisiinsa :)

    VastaaPoista
  2. Onpa suloinen♥ onnea uudelle koiran omistajalle!

    VastaaPoista