Sivut

perjantai 14. marraskuuta 2014

14.11.

Viikko on taas ollut kauhean kiireinen pitkien työpäivien takia. Eikä yhtään lohduta, että olen töissä myös viikonlopun... Kuviakaan en ole saanut otettua, kun vasta neljän aikaan olen aina kotosalla ja tuntuu, että silloin alkaa olla jo liian hämärää... Maanantaina nähtiin Lunan kanssa ulkoillessa ihana pieni havannankoira pentu, jonka kanssa Luna paini pitkän aikaa. Tiistaina käytiin myös pyörähtämässä Mustin&Mirrin pentutreffeillä, mutta tuolla ei kauaa oltu, kun Luna ei pahemmin viihtynyt. Kaikki olivat niin isoja Lunaan verrattuna, että jäi vain jalkoihin.
Keskiviikkona posti toi Lunalle talvea varten heijastimilla varustetun takin! Vielä olisi kuitenkin hieman kasvun varaa Lunalla. Pakkasiin mennessä takki on varmaan jo sopivan kokoinen tuolle. Nyt ei ainakaan tarvitse palella, on sen verran paksu tuo! Ei tuo varmaan tule Lunalle mahtumaan enää isona, mutta eiköhän ainakin tämän talven. Oli niin halpakin, että ei haittaa yhtään.
Eilen käytiin Lunan kanssa ihmettelemässä hevosia ja kanoja. Hevoset olivat todella jännittäviä ja niitä olisi jaksanut tuijottaa vaikka kuinka kauan. Kanoja taas olisi ollut kiva jahdata ja yrittää haastaa leikkiin. Ne olivat taas eri mieltä ja juoksivat vaan karkuun ja yksi meinasi Lunaa nokkaista, kun meni liian lähelle.
Tänään ensimmäistä kertaa leikkelin tuolta kynnet, käytin pesulla ja trimmailin tassukarvoja. Oli niin järkyttävän näköiset tassut, että oli pakko niille jotakin tehdä. Pöydällä ollessa ei millään jaksanut istua paikallaan, mutta kun syliin sen otin niin rauhoittui ja sain helposti leikeltyä tassut siisteiksi. Tai no.. Ei nuo kauhean upeat ole, mutta välttävät kuitenkin! Tänään Luna tulee tasan 11vko, joten sen kunniaksi otin taas vaihteeksi seisotuskuvaa ja punnitsin tuon. Vaaka näytti 3112g, kauheasti on tyttö kasvanut!
Ensi viikolla Luna saakin jo ensimmäisen rokotuksensa, hui! Kauhean kovaa vauhtia kasvaa, kohtahan se on jo iso tyttö!Pupurintamalle ei mitään kummosia kuulu. Pari kivaa poikuetta olen bongannut ja viestiä laitellut, mutta aina on tullut joku este.. Muksut kuolleet jne... Jospa tämä tuuri tästä vielä kääntyisi paremmaksi pupujen suhteen. 
Calvin papparainen elää normaalia elämäänsä. Ajattelin, että sen ilmoan Humppilaan LeKan pettiin jos saa turkkinsa kuntoon ja lihaksia hieman kerättyä. Myös Jilla lähtee tuonne mukaan. Sitä täytyisikin käydä katsomassa, kun en pitkään aikaan ole tyttöstä nähnyt!
Siellä siis nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti