Sivut

torstai 6. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Hui kun aika menee nopsaan ja Luna kasvaa ihan silmissä! Koko viikon olen ollut iltavuorossa, joten pahemmin aikaa ei ole ollut tänne kirjoitella. Eikä kyllä pahemmin mitään ole tapahtunutkaan.Tämän päivän olen saikulla, joten on kivasti aikaa puuhailla Calvinin ja Lunan kanssa. Lunasta on tullut kunnon adhdkakara ja virtaa riittäisi vaikka mihin. Harmittaa vaan, että olen ollut nyt iltavuorossa. Onneksi ensi viikko on aamuvuoroa ja sitten täytyisi vielä muutama viikko työssäoppia jaksaa..
Eilen meillä kävi kylässä Jennin koira. Luna olisi kauhesti halunnut leikkiä, mutta tunne ei ollut molemmin puolinen, joten leikit saivat jäädä. Vähän aikaa riehuttiin pihalla ja sitten tultiin tähän meille sisälle missä koirat rauhottuivat hienosti. Kauheeta miten vaikeaa oli saada edes jotekin onnistunutta kaverikuvaa koirista... Aina toinen oli edustava, mutta yleensä Luna karkasi tai näytti muuten vaan tyhmältä.
Luna täytti eilen myös tasan 10vko. Punnitsin tyttösen ja painoa oli säälittävät 2520g...


Tänään aamulla Luna herätti minut jo 4.30. Vinkui kauheasti ja raapi minun huoneen ovea. Nousin katsomaan, että mikä mahtaa olla hätänä ja lattia oli kivasti täynnä ripulia.. Noh ei auttanut muu kuin siivota ja sitten kiikutin tuon pihalle. Siellä pissasi ja edelleen oli löysällä. Vielä seiskan aikaan sain ripulia siivoilla, mutta nyt alkaa olla jo suht normaali.
Piti myös käydä Calvinia ja Lunaa ulos kuvailemaan, koska ulkona satoi räntää/lunta. Sai hieman ajankohtaisempia kuvia noista. Kuvat eivät oikeen onnistuneet, mutta täytyy joskus ottaa parempia!
Viikonloppuna on Lemmikkimessut, jonne varmaan on menossa kaikki muut paitsi minä... Tarkoitus oli lähteä, mutta LeKan pettiä, kun ei saatu järkättyä niin jää meiltä välistä tällä kertaa... Olisi tehnyt mieli lähteä kavereita moikkaamaan ja ihania heräteostoksia tekemään, mutta en viitsi pelkästä sisäänpääsystä maksaa sitä kamalaa summaa, kun muutenkaan ei tällä hetkellä hirveästi ylimääräistä ole.
Keksittiin sitten muuta kivaa viikonlopulle ja lähdetään huomenna mökkeilemään. Sinne tulee myös serkkuni koiransa kanssa, joten Luna saa leikkikaverin, jee!

4 kommenttia:

 1. et saa lisätä näitä ylisöpöjä kuvia ;___;

  VastaaPoista
 2. Senkin höntti oisit vaan ilmonnut esteille 3e ja jättänyt pupun hypyttämättä. :DD Eivaan, hyvä olla tunnollinen vaikka joka vuosi kyllä aika moni tekee noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuokin käynyt mielessä, mutta ajattelin, että listat menee sekaisin jos sieltä sitten joutuu noita pupuja vetämään välistä :'D

   Poista