Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Luna & Samba

Tänään (ja huomenna, jee!) sain nauttia vapaapäivästä ja heräsin jo hyvissä ajoin laittamaan itseäni ja Lunaa valmiiksi. Hieman ennen kahtatoista Anni ja hänen Samba havannankoira tulivat hakemaan meitä ulkoilemaan.
Menimme Haukilahteen pieneen puistoon jossa koirat saivat leikkiä ja juoksennella irti. Alkuun hieman mietitytti, että uskaltaako Luna ollenkaan leikkiä vai ujosteleeko koko aika. Tyttönen yllättikin ja olisi heti halunnut leikkiä, mutta Samba hieman ihmetteli, että mikä ihme pikkukakara siinä vieressä pomppii :'D
Hienosti kuitenkin leikkivät, juoksivat ja painivat keskenään. Ohi käveli myös mm. kultainennoutaja, joku terrierimixi ja pk collie, joita pikkutytöt kävivät haistelemassa. Hienosti Lunakin uskalsi käydä isompia haukkuja moikkaamassa! Kyllä se tuosta vielä rohkaistuu, kunhan kasvaa ja saa tarpeeksi kokemusta isoista koirista.
Puistosta jatkoimme matkaa vieressä olevalle koirauimarannalle, jossa pikkuset saivat taas rallitella ja riehua. Samballa meinasi hieman rajuiksi mennä leikit välillä ja Luna sai kyytiä. Noin tunnin tuolla olimme ja palattiin takaisin autolle. Luna oli ihan poikki, veti pienet päikkäritkin. Nyt on kuitenkin akut taas täynnä ja odottaa, että jotakin sen kanssa puuhastelisin.
1 kommentti: