Sivut

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Lunan ensimmäinen rokotus

Kauhistus kuinka nopsaan aika meneekään! Luna kasvaa vauhdilla ja perjantaina tulee täyteen jo 12 viikkoa! Tänään käytiin ensimmäinen rokotus hakemassa. Minulta loppui työt yhdeltä ja kahdelta oli tarkoitus ehtiä eläinlääkäriin. Tauolla katselin miten bussit liikkuvat ja tajusin, etten millään ehtisi töistä kotiin hakemaan Lunaa ja sitten kahdeksi eläinlääkärille. Pyysin Jennin hakemaan Lunan meiltä ja tuomaan Lunan minulle töihin ja siitä mentiin sitten suoraan klinikalle. Tuonne en aiemmin ollut bussilla mennyt, joten en tajunnut ajoissa painaa stop-nappia ja ajeltiin kivasti sitten ohitse.. Sai Luna ainakin pienen lenkin samalla ja tehdä tarpeensa.
Taidettiin juuri tasan kahdelta olla klinikalla. Kirjattiin meidät sisään ja jäätiin odotushuoneeseen vielä vähäksi aikaa odottelemaan. Luna ei millään olisi malttanut istua paikallaan ja odottaa omaa vuoroaan, mutta onneksi pääsimme melko pian jo lääkärille. Luna meni todella uteliaana moikkaamaan lääkäritätiä, eikä jännittänyt ollenkaan. Siinä kävi myös pari muuta hoitajaa tuota ihastelemassa ja kaikki olivat aivan myytyjä tuolle. Lunalla oli kaikki ok ja tyttönen sai todella paljon kehuja niin ulkonäöstä, kuin myös käytöksestä. Kuulemman mielellään tuommoisen palleron laittaisi omaan taskuunsa! Itse rokotus oli Lunan mielestä melko epämiellyttävä, mutta saivat sen kuitenkin laitettua. Punnasin myös Lunan tuolla ja painoa on jo 3,75kg, iso tyttö!
Nyt sitten odotellaan nelisen viikkoa ja haetaan Lunalle vielä tehosterokotus ja rabies. Sitten on kaikki rokotukset hoidettu kuntoon ja voidaan jo huoletta tapailla muita koiria, päästään kursseille ja mätsäreihin, jee!
Meidän oli eilen tarkoitus mennä Lunan kanssa Mustin&Mirrin pentutapaamiseen, mutta arvatkaa vaan muistinko sitä sitten enää siinä iltasella... Töistä kotiuduttua vielä höpisin siitä, kuinka päästään tapaamaan toisia pentuja ja illalla sitten muistinkinkin, että missattiin koko tapahtuma... Liekkö jonkunlainen varhaisdementia alkamassa jo! Onneksi noita kuitenkin järkätään joka tiistai niin ei haittaa ollenkaan, vaikka tällä kertaa ei päästykään. Ensi viikolla sitten uusi yritys!

2 kommenttia: