Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Mökkeilyä ja Lemmikkimessut!

Perjantaina töiden jälkeen kiiruhdin heti kotia pakkaamaan omia ja Lunan kamoja sillä suuntasimme mökille! Mukaan tulivat serkkuni ja hänen 5kk ikäinen rotikkakakara, Neera. Matka taittui kivasti ja kerran pysähdyttiin hakemaan ruokaa, käymään kaupassa ja annoin Lunan hieman kävellä ja tehdä pissat. Hienosti nukkui boksissaan koko matkan ajan ilman minkäänlaista ongelmaa. Yleensä se on vain itkenyt automatkat, mutta onneksi ollaan menty parempaan suuntaan.
Perjantai ilta menikin siinä mökkiä ja saunaa lämmittäessä. Koirat saivat myös rauhassa tutustua. Alkuun Neera meinasi olla turhan raju ja kovakourainen Lunan kanssa, mutta ajan kanssa kuitenkin tajusi, että Luna on aika monta kertaa pienempi. Luna keksikin sitten kivan leikin. Se on niin pieni, että mahtui sänkyjen alle, joten juoksenteli aina sängyn alta toisen sängyn alle. Tuo vasta Neeraa ärsyttikin, kun itse ei sinne mahtunut, heh :'D
Lauantaina mentiin metsään koirien kanssa. Siellä ne saivat aikansa riehua ja juoksennella. Luna väsyi todella nopsaa, mutta Neera se jaksoi riekkua senkin edestä.
Siinä ne suurimman osan ajasta pihassa riehuivat ja leikkivät. Lunan piti kuitenkin välillä tulla sisälle lämmittelemään, kun meinasi vilu tulla.






















Lauantaina lähdettiin jo klo 11 aikaan ajelemaan kotia kohti. Ajattelin sitten poike messuilla katsomassa, että mitäs siellä tänä vuonna olisi... Ei mitään! Aika suuri pettymys, mutta oli jo arvattavissa. Vuosi vuodelta messut ovat vain surkeammat, eikä meinaa löytyä mitään. Tällä kertaa mukaan tarttui vain näyttelyhihna Lunalle, pari pussia jotakin ilmaisnäytteitä, sekä jostakin arvauskilpailusta sain pedigree herkkuja... Istuskelin Hannan kanssa LeKan ständillä ja estepuolella kävin paria tuttua moikkaamassa ja jututtamasssa. Ei siis mitään kummempia sielläkään tällä kertaa! Huhtikuun PetExpoa odotellessa!

2 kommenttia:

 1. On niin hauska kun Hennan PUPUT-blogiin saapuu ja täällä nykyään on tämä pieni cockerilapsi vastassa ;)
  On ihan hieman herttainen tuo kantokuva!
  Iso kanto, pieni Luna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi hieman vaihtaa tuota blogin nimeä, samalla myös banneri ja ulkoasu :) tässä on kovasti ollut mietinnän alla uusi nimi ja tartteis Lunasta saada kuvia mikä sopii hyvin banneriin (8

   Poista