Sivut

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Humppila 13.12.2014

Perjantai aamuna hain Jillan, tulin kotiin laittamaan bokseja kuntoon ja lähdin bussilla kohti Helsinkiä ja siitä junalla Hämeenlinnaan missä Jonna ja Iina olivat vastassa. Menin siis Jonnan luokse Forssaan yöksi ja aamusta jo aikaisin matkasimme Humppilaan. Ajosää oli aivan kamala, kun ei meinannut nähdä mitään sekä lunta tuli taivaan täydeltä..
Hengissä kuitenkin selvittiin näyttelypaikalle. Rupesimme laittamaan LeKan näyttelyä pystyyn. Siirsimme pöytiä bokseille, tuomareille ja infopisteelle. Kun saimme kaiken valmiiksi kävimme Iinan kanssa kaupassa ja haimme Hannan ja minun kanit.
Kuvia ei valitettavasti ole, kun assarina toimin, enkä jaksanut kameran kanssa ruveta pelaamaan.

Tässä Calvinin arvostelu

Yleiskunto 28,5/30 - sopusuhtainen ja hyvässä kunnossa
Turkki 17,5/20 - puhdas, epätasainen, ei palaudu
Korvat 5/5 - pienet
Silmät 5/5 - pyöreät
Hampaat 5/5 - ok
Kynnet 4,5/5 - muutama leikattu epätasaisesti, takajalan varvas sijoiltaan
Tassut 5/5 - etutassut hieman tummemmat
Häntä 5/5 - töpö
Käsiteltävyys 18,5/20 - kiltti ja reipas

Yhteensä pisteitä kertyi siis hienot 94p! Arvostelu oli melko tiukkaa, enkä todellakaan odottanut mitään kummosempia pisteitä Calvinille. Turkki oli melko kamalassa kunnossa ja hieman massaton ja lihakseton muutenkin. Jillalle taas odotin hieman parempia pisteitä, kuin 92,5. Tassut olivat puhtaat, mutta niistä silti rokotettiin, sekä turkki oli lähes täydellisessä kunnossa, mutta ilmeisesti se ei riittänyt tuomarille.

Nyt sitten tuloksiin! Calvini sai lahjoituspalkinnon "Hurmaavin hermeliini", mutta e tuskin oli kovin vaikea päättää, että kenelle annetaan, kun oli ainoa hermeliini. Pisteet riittivät myös luokkavoittajaan ja PPK1!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti