Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Luna 14vko & Koira2014

Noniin! Tänään on ollut pitkä päivä.... Töihin menin kahdeksaksi ja pääsin puoli kahden maissa. Äiti tuli minut töistä hakemaan ja vei suoraan töistä minut Helsinkiin Messukeskukseen. Kaikki teistä varmaan tiesikin, että siellä oli tänä viikonloppuna Suomen suurin koiratapahtuma. Kauheasti valittelin, kun oli niin kalliit sisäänpääsyliput ja tuolle viikonlopulle oli muutenkin töitä... Ihanaakin ihanempi Jonna kysyi eilen minulta, että haluaisinko töiden jälkeen lähteä tuonne mukaan. Lipunkin oli hommannut! Pakkohan sinne oli lähteä ihmettelemään.
Pelotti, että rahaa kuluisi enemmän kuin laki salllii. Kuitenkin sain hyvin hillittyä itseni, jes! Tiestyski kaikki mahdollinen olisi tehnyt mieli ostaa, mutta tällä kertaa mukaan tarttui vain kampa, sekä 10kpl siankorvia ja 10kpl jäniksenkorvia. Oli niin halpoja, että pakko oli ostaa. Siankorvat maksoi vain 50snt/kpl ja jäniksenkorvat 25snt/kpl. Paljon oli todella kivoja tarjouksia, mutta mitään en viitsinyt ostaa, kun kuitenkin Luna kasvaa niin paljon vielä.


 Mukaan tarttui myös kaksi pikkupussia Virbac merkkistä koiranruokaa ja kaksi hieman isompaa pussia Racinel nappulaa. Vielähän tuolla olisi viihtynyt ja jaksanut kierrellä, mutta piti Jonnan ja Anniinan päästä ajelemaan kohti Forssaa. Minun piti myös tulla kotia Lunaa hoitamaan.


Tänään sain myös aikaiseksi ottaa Lunasta rakennekuvaa! Tai niin minä seisotin ja äiti oli kamera kädessä. Tämä taisikin olla ainoa kuva mikä oli tarkentunut. Mikään huippuseisotus ei ole, mutta kai tästä huomaa jotenkin kuinka Luna on kasvanut. Millään ei tuo tyttönen malttaisi seisoa paikallaan. Paljon vaan treeniä ja treeniä, harjoitus tekee mestarin!

14vko 2pvä. 4,9kg

Huomatkaa myös ihana uusi banneri! Taas saamme kiittää tästä Hennaa! Myös ulkoasua muutin hieman, mutt asiinä ei ole pahemmin kehuttavaa... Bloggerin valmis pohja mistä hieman muuttelin värejä, mutta jospa se välttää!

1 kommentti:

  1. Jaa täällä on blogin nimi ja osoite ehtinyt vaihtua sitten viime näkemän! :D

    VastaaPoista