Sivut

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Lunan kuulumisia

Jes, yskiminen on nyt kokonaan selätetty! Viime tiistaina Luna sai loishäädön nenäpunkkia vastaan ja sitten vain odoteltiin jospa yskiminen loppuisi ja nyt voin vihdoin hurrata, että oireet on poissa! Pian päästään taas koirakavereita tapaamaan ja voidaan aloittaa normi arki.
Minulla loppui viime viikon torstaina vihdoin työssäoppi, joten olen jo joululomaa viettämässä. Kivasti on nyt ollut aikaa touhuta Lunan ja pupujenkin kanssa kaikenlaista. Ollaan nyt oikein urakalla yritetty treenata Lunan kanssa käskyja "istu" ja "maahan" ja ne ovatkin Lunalle jo helpponakki. Luoksetuloa ollaan myös treenailtu, mutta välillä tuntuu, että kaikki muu kiinostaa paljon enempi. Kuitenkin suht hyvin tottelee tuotakin käskyä.
Huomiselle on varattu aika SoVettiin tehoste- ja rabiesrokotuksille. Täytyy samalla tuo punnata ja vaikka ottaa uutta rakennekuvaakin jos saan jonkun kuvaamaan.

Perjantaina jo seiskan maissa juna lähtee Helsingistä kohti Joensuuta. Lähdemme Lunan kanssa joulun viettoon isäni luokse, sekä muita sukulaisia moikkaamaan. Saa nähdä, että kuinka pärjään koiran, superpainavan vaatekassin, Lunan kamojen sekä joululahjojen kanssa ensiksi bussilla Kamppiin ja siitä sitten kävellen rautatieasemalle ja junaan... Täytyy kamerakin raahata mukaan ja ottaa paljon kuvia reissusta!

2 kommenttia: