Sivut

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

paljon asiaa

Hupsista, kirjoittaminen on taas vaihteeksi hieman jäänyt.. Ihanaa huomata, kuinka moni jaksaa panostaa blogissa pidettäviin "joulukalentereihin". Itselläni vaan ei valitettavasti riitä aika, mielikuvitus tai jaksaminen moiseen. Mukava kuitenkin seurailla muiden blogeja joista löytyy arvontoja, erikoispostauksia ja muuta mukavaa.
Itselläni taas tietty samat selitykset blogin hiljaisuudelle. Ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa kirjoittaa. Oikeastaan ei ole mitään kummosempia nyt tapahtunutkaan. Lunasta on uutta rakennekuvaakin toivottu, vaan en ole saanut aikaiseksi otettua. Lupaan sen kuitenkin pian toteuttaa! Täytyy myös Lunasta ja Calvinista ottaa joulukorttikuvat.
Ensi viikko on onneksi viimeinen työssäoppi viikko tuolla paikassa ja sitten pääsenkin loman viettoon. Nämä viimeiset päivät taitaakin olla rankimpia ja pisimpiä, kun alussa on ollut hieman lyhkäsiä päiviä niin se nyt kostautuu jakson lopussa. Kaiken kukkuraksi äiti ilmoitti minut autokouluun, joka on tiistaisin ja ikävästi vielä pentutreffien päällä! Eipä tuolle nyt sitten mitään voi ja täytyy vain tyytyä kohtaloon ja käydä siellä kiltisti... Periaatteessa tuo ei haittaa, ettei pentutreffeille päästä, kun Luna on nyt ollut hieman kipeänä. Yskii kamalasti, liekö kennelyskää... Muuten on kyllä pirteä omaitsensä ja ruokakin maistuu. Tuo on nyt kuitenkin kestänyt melko kauan, että täytynee varmaan varailla aikaa eläinlääkäriin jos ei pian ala mennä parempaan suuntaan. Toivotaan nyt kuitenkin parasta! Luna on nyt ollut vain levolla, eikä olla pahemmin ulkoiltu tai sen kanssa riehuttu. Voitte vain kuvitella kuinka paljon energiaa tuosta löytyy... Ainakin on ollut hyvää aikaa opetella peruskäskyjä Lunan kanssa. Istuminen ja maahan meno alkavat olla jo tuttuja käskyjä. Hieno pentu! Harmittaa kauheasti, kun nämä ainoat vapaa päivät ovat olleet kamalan kiireisiä ja Luna on melko paljon joutunut olemaan yksin. Jos jotakin positiivista kuitenkin täytyy tuosta repiä niin ainakin oppii yksinoloihin jo pienestä pitäen... Eilinen vapaa meni äitin työpaikalla auttaessa, kun sieltä kotiuduin niin Lunalle nopsaa ruoka ja pissatus, jonka jälkeen nokka kohti autokoulua.. Sieltä tulinkin vasta hieman ennen kahdeksaa kotia, joten ei pahemmin aikaa jäänyt mihinkään. Tänään taas meni muutama tunti Isossa Omenassa asioita hoidellessa ja pikkuvelikin täytyi käyttää hammaslääkärissä. Nyt on onneksi hetki aikaa tässä koneella istuskella ja sitten täytyykin jo ruveta siivoamaan ja muita kotitöitä hoitelemaan.


Maanantaina isäpuoleni tuli käymään tässä meillä ja toi Lunalle tuliaiseksi muutaman hirven luun ja vähäsen lihoja, kun oli viikonloppuna käynyt hirvimetsällä. Luna tykkäsi kovasti! Kivasti riittää tekemistä noissa luissa, kun lihat on niin tiukkaan kiinni niissä. Hyvää ajan vietettä ja tekemistä hampaille.

Tänään tuli kivasti veronpalautukset ja huomenna saapuu opintotuki.
Tuon kunniaksi Luna sai kokeiluun uutta ruokaa, josta voisin tehdä erikseen postausta myöhemmin. Lisäksi tuli ostettua kilo sika-nautajauhelihaa ja kilo kanansiipiä, jota Luna pääsikin jo maistamaan. Kovasti tykkäsi ja odotti jos saisi vielä lisääkin. Täytyy tässä tehdä pari muutakin tilausta ennen kuin rahat ehtivät kadota kaikkeen turhaan! Niistä voin myös kirjoitella postausta, kunhan tilaukset saapuvat perille. 

Nyt vaihteeksi hieman pupu-uutisiakin! Tuli ilmottua Jilla ja Calvin LeKan pikkujoulunäyttelyyn. Joka on 13.12 Humppilassa. Hieman oli vaikeuksia päättää, että lähdenkö PiNan vai LeKan näyttelyyn, kun molemmat ovat samana päivinä ja kovasti tahtoisin molempiin! Kuitenkin päädyttiin LeKan näyttelyy, kun suurin osa kavereista on sinne menossa.
Calvinilta en mitään kummoisia pisteitä odota, kun on melko lihakseton ja karvan laatu hieman huonontunut. Käsiteltänyys on kuitenkin täydellinen ja tassut puhtaan valkoiset, vaikken niille mitään ole tehnytkään.
Ihanaa kuitenkin pitkästä aikaa taas päästä petteilemään, vaikka tuntuukin todella oudolta lähteä vain kahden kanin kanssa., joista toinen ei edes ole omani. 

2 kommenttia:

  1. Lunasta tulee kohta pieni hirvikoira :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saankin sitten syksyt viettää Lunan kanssa metässä hirviä jahtaamassa :D

      Poista