Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2015

Cockeritreffit

Tosiaan facebookin cockerspanielit ryhmässä yritettiin saada pientä miittiä pystyyn. Melko lyhyellä varoitusajalla yritettiin saada porukkaa kasaan. Meidän lisäksi mukaan tulivat 3kk ikäinen punainen Alma, sekä 5kk ikäinen musta Alma. Ensi kerralla yritetään hieman isompaa miittiä saada ja enempi porukkaa kasaan, mutta pärjättiin hyvin kolmen koirankin kanssa. Tapasimme Espoossa Matinkylän koirapuistossa. Pennut tulivat todella hyvin juttuun keskenään. Pikku-Alma meinasin koko aika meidän Lunaa pomotella, mutta Luna kyllä antoi takaisin samalla mitalla. Isompi Alma olikin erittäin mieluisa kaveri Lunalle.
Kotona mietin moneen kertaan, että jaksanko raahata kameraa mukaan ja se sitten jäi kotia, joka kyllä kadutti näin jälkeen päin... Kivoja kuvia olisi saanut, kun kakarat riehuivat keskenään.


Puistossa oli todella liukasta ja koiratkin lentelivät välillä turvalleen. Me ihmiset kuitenkin pysyttiin onneksi pystyssä. Hieman oli myös märkää ja Pikku-Alma tykkäsi polskutella vesilammikoissa... Noin 1,5h tuolla viihdyttiin, mutta pienimmälle kakrulle tuli sitten niin kylmä, että oli pakko lähteä kotia kohti. 
Mukavat pikkutreffit ja oli todella kiva päästä näkemään muita cockereita ja juttelemaan rosunomistajien kanssa :) Toivottavasti nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti