Sivut

torstai 29. tammikuuta 2015

Hoitolapsia

Eilen käytiin Lunan kanssa moikkaamassa Alexia seropia sekä Elsa sakemannia. Kokeiltiin kuinka tyttöset tulevat kolmistaan juttuun, kun Luna tulee toisten reviirille. Elsa meinasi hieman murista Lunalle, mutta hetken päästä tulivat jo kivasti juttuun ja leikkivät keskenään.
Tänään iltapäivästä menimme Lunan kanssa päiväksi Elsaa ja Alexiaa hoitamaan. Yhden maissa teimme lyhyen remmilenkin niin että kaikki saivat tehdä tarpeensa. Meinasi hihnat mennä sekaisin, kun kaikki olisivat tarhtoneet leikkiä, Alexia piti omakivaa keppien kanssa ja Elsa oli lintujen perässä :D Hengissä kuitenkin selvittiin!

ihana laatu

Viideltä olimme sopineet treffit Kilon koirapuistossa Riimin ja Riimin mamman kanssa. Me lähdimme jo hieman neljän jälkeen tuonne käppäilemään, kun en ole enne tuolla käynyt ja ajattelin, etten koskaan löydä perille... Laitoin kännykkään koirapuiston osoitteen ja oltiinkin jo puoli viiden jälkeen tuolla. Siellä sitten odottelimme ja koirat leikkivät ja juoksentelivat toisten koirien kanssa. Kameraa ei valitettavasti puistossa ollut mukana, kun oli sen verran pimeää, ettei kuvista olisi mitään tullut. Sovittiin kuitenkin, että nähdään taas ensi torstaina valosampaan aikaan!
Noin kolme tuntia tuolla taidettiin viihtyä. Rättiväsyneet Elsan ja Alexian vein kotia ja sinne ne jäivät tyytyväisinä ja uupuneina nukkumaan, kun lähdimme Lunan kanssa kotia kohti. 
Huomenna menemme takaisin ja viivymme sunnuntaihin asti.
Lauantaina tosin tullaan piipahtamaan kotona aamupäivästä, mutta siitä lisää lauantaina ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti