Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Mäntsälä 17.1.2015

Näin alkuun pahoittelen, ettei minulla taaskaan ollut kameraa mukana, joten näyttelyistä kuvia ei ole. Kaiken lisäksi tietokone sanoi sopimuksensa irti ja joudun kännykällä kirjoittelemaan.. Toivon mukaan kone saadaan pian kuntoon.. On pikkasen helpompi sillä kirjoitella tänne ja lisätä kuvia.
Tänään tuli käytyä vuoden ensimmäisessä näyttelyssä. Aamulla heräilin jo kuudelta, pissatin Lunan, laittauduin, heitin Jillan ja Calvinin bokseihin ja lähdin bussilla kohti juna-asemaa, josta matka jatkui kohti Mäntsälää. Asemalla Hanna oli vastassa ja ajelimme näyttelypaikalle. Sinne oli hieman hankala löytää, mutta pienen etsinnän jälkeen selvisimme paikan päälle!
Pupuja oli ilmottu melko paljon ja arviointi oli aika hidasta... Aika kuitenkin kului ihan kivasti assaroidessa, vaikka taisinkin puoliunessa olla koko päivän :'D Jospa sitä pian pääsisi jo nukkumaan.
Jillan tuomaroinnin missasin kokonaan, kun olin Hannan kanssa hakemassa meille ja tuomareille ruokaa. Todella upeat pisteet sieltä rapsahti, mutta myös parista typerästä kohdasta verotettiin :/ Puolikkaan pisteet lähtivät hännästä, jossa oli pientä huopaumaa, sekä silmistä joissa oli rähmää... Kuitenkin hienot 94 pistettä sieltä tuli! Niillä ei ihan yletytty PPK-sijoille, mutta lkv 3 ruusuke sieltä tuli.
Calvinin turkki oli todella huonossa kunnossa, joten odotukset ei korkealla ollut.. Kuitenkin upeat 93,5 pistettä sieltä tuli! Calvin oli myös lkv 3, sekä sai kunniamaininnan käsiteltävyydestä. Arvosteluita en nyt kännykällä jaksa ruveta kirjoittelemaan.

Koskaan en tainnut täällä blogissa kertoa, että voitin Henna V:n blogissa olleen arvonnan viime kuussa. Oikeastaan itsekin sen unohdin ja muistin vasta tässä parisen viikkoa sitten. Mutta eikös se niin mene, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan?
Arvonnassa oli siis mahdollisuus voittaa pieni pupufiguuri. Itse sain päättää, että mimmoisen siitä halua ja pitihän sitä saada pikku Juuso kirjahyllyä koristamaan <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti