Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tulevia tapahtumia

Blogi on taas ollut melko hiljainen, johtunee taas vaihteeksi siitä, ettei mitään kummosempia ole tapahtunut. Ajattelin nyt sitten kirjoittaa hieman tulevista tapahtumista, kun en muutakaan keksi.

Pupujen kanssa olen menossa 17.1 Suomen Lemmikkikanit ry:n järkkäämään pet-näyttelyyn Mäntsälään. Ennaakoon ilmoitin Jillan ja Calvinin. Calvin on kivasti kerännyt lisää massaa, mutta turkki hieman on ruvennut pölisemään... Mietinnässä olisi ottaa mukaan myös Myrtti ja ilmoittaa se paikan päällä mukaan. Sillä on kyllä edelleen aivan järkyttävä karvanvaihto, joten saa nähdä, että jääkö tuo pitämään taloa pystyssä vai lähteekö mukaan! Huonolta kuitenkin näyttää...
Kovasti olisin halunnut myös lähteä SKYn järkkäämään näyttelyyn Polvijärvelle 28.2, mutta olen tuolloin lentokoneessa matkalla Kanarialle. Seuraavia näyttelyitä odotellessa!
Pupujen kanssa ei ole suunnitelmissa vielä muita näyttelyitä, joiden näyttelykutsut olisi julkaistu.


Lunan kanssa ilmottauduttiin tänään Cockerspanielit ry:n pentukurssille, joka alkaa ensi kuussa 5. päivä. Kurssi kestää neljä kertaa ja on aina torstaisin klo 20.00-20.55. 
Samalla ilmottauduttiin myös maaliskuussa alkavalle ToKon alkeiskurssille. Tuo alkaa 1.3 ja kestää viisi kertaa. Kaksi ensimmäistä kertaa kuitenkin jää välistä sen ulkomaanmatkan takia, mutta päästään korvaamaan ne seuraavalle kurssille.
Hieman olen myös tulevia mätsäreitä katsellut. Konalassa Purina areenalla on 25.1 Match Show minne olisi suunnitelmissa mennä. Ihan vain treeni ja kokemus mielessä lähdetään tuonne, joten odotukset ei kovin suuret ole. Kauheasti ei olla edes treenailtukaan, mutta sää nähdä mitä Lunasta pidetään!
Ensikuussa olisi myös muutama mätsäri, jonne ollaan mahdollisesti menossa, mutta täytyy katsella sitä sitten myöhemmin! 
Myös muutamaa pentunäyttelyä olen katsellut. Lunahan ei värivirheensä takia näyttelytasoinen ole, mutta ainakin pentunäyttelyitä kokeillaa. Saa nähdä jos joskus ihan virallisiinkin eksytään! Vielä en mitään näyttelyitä ole lyönyt lukkoon, mutta niistä lisää sitten, kunhan asiat varmistuvat :) Muita tapahtumia ei nyt olekaan tiedossa.

3 kommenttia:

 1. Te ette ole lähdössä Pinan (+LeKan) näyttelyyn Akaalle 31.1.? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla valitettavasti :/ Itse olen tuolloin tuttujen koiria hoitamassa, joten jää välistä

   Poista
  2. Harmi, mutta kummastihan se päivä mene koirienkin kanssa ;)

   Poista